Спортски квиз

1. Питао другара који баш разбија НБА.
    Реч је о Бајнаму.

Ја на њега скроз и заборавио да постоји, како њега зезају повреде невероватно.
    Одлично је ово било, ја се никад не би сетио а богами и он се баш мучио да није било овог филма не би протумачили никад

2. Jup. Lik je, ako se ne varam, imao manje od 18 godina kad je debitovao.

3. Ja znam 15 NBA igraca od kojih su 14-Djordan, Divac, Peja, Stokton, Barkli, itd.. :D

Ja mogu da vam munem ovog mog, pa ako se brzo ne pogodi, da odemo na kuntavelu...

4. Муни га бвдлга

5. Ovaj jos uvek aktivni omaleni napadac nikada nije igrao u nekom velikom klubu, ali s obzirom na zemlju iz koje dolazi, moze se reci da je ostvario solidnu karijeru. Nakon 7-8 godina igranja po klubovima zemlje iz koje potice, seli se u tada najveci klub jedne bivse republike SSSR-a i tamo ostaje 8 godina, ali ne ostavlja dubok trag, vec vreme uglavnom provodi po pozajmicama (Spanija dva puta, Grcka jednom, Hrvatska jednom). Trenutno igra u klubu u kome je proveo neko vreme na pozajmici, a za koji igra nas reprezentativac. Najbolji je strelac svoje domovine ikada, za koju je postigao jedini pogodak na jedinom EP koji su ikada igrali... On je?

EDIT: Malo sam ga ulaksao.. :D

6. mišo bojim se lololo

7. ako je jedino EP ikada, čini mi se da je letonija u pitanju, a jedini letonac kog znam je onaj verpakovskis. eto toliko od mene :D

8. Duckaj ga. :D Laku noc!

9. Ali neću da guglam, moram da se setim!

10. Шукно си га имам ја једно брзо

11. izgleda sam ga nabo, bez guglanja očiju mi! lolo

12. Бивши тенисер. Прешо 40. Најбише наступа на грен слемовима. БОљи био у дублу. Играо дворучни бекхенд. и дворучни форхенд

у дублу 2 пута освајао аустралијан оупен, па гуглајте ако не знате

играо са Зикијем једно финале ГСа тукли их брајанови

Са Зикијем и Лодром имао највеће успехе у каријери

едит: и да има једно четврт финале у синглу на ГС.

13. A nisam mislio na njega, odmah da kažem.

14. pašanski lololo

tenis pojma nemam

edit: jebi ga miki, ja sam igrao EURO 2004 kao manijak, sigurno sam 50 puta odigrao celo prvenstvo, zato sam se nekako odmah i setio verpakovskisa (:

15. Meni pada na pamet onaj visoki Grk sa austalijanskim pasošem, ne mogu se setiti imena.

16. хахах није. Ево ово нисам знао лик рођен на Тахитију.
    Иначе је Француз

едит: има прорез међ зубима ако вам ишта значи лоло

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.