Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sebastijan Grožan!
Није мачко, погодио си националност. Јако близу
Setio sam se čim si pomenuo Francuz. Sećam se da je bio fashion forward po pitanju opreme.
Edit: kurčina!
da nije onaj mahut, to se valjda čita "mai"?
Овај је почео да игра 1989 завршио 2010
Није Саб.
Мау још игра
sad ćemo realno izlupati sve francuze koje znamo :D
свети саво
Их нијесам очекивао да ће бити тешко.
Сетио се човека јер је 70 пута играо гренд слем. И гледао сам га доста пута кад је СК радио Хале и тако те мање турнире. Много је интересантан због тога што све пичи са 2 руке и смеч и волеј и слајс и форгенд.
едит: Џанки би га знао сад да га пробудимо
JAO DA LI JE MOGUĆE DA SE NJEGA NISMO SETILI
nisam mogao da izdržim, izguglao sam i sad se ujedam za dupe :D
Ако неће нико да гађа нека каже Саб па да одлазим
fabris santoro jebeni... nek postavlja neko :D
То је то. Отишо сам другари, свако добро лаку ноћ
Jedna laganica za laku noć: nemački fudbaler, reprezentatigac, povukao se iz fudbala zbog depresije rano?
енке? он се и упуцао
Enke se bacio pod voz i ubio. Ovaj je živ.
Па да, тако нешто је било. Ја сам га много волео био ми је најдражи гоша уз Чеха и баш сам се скењао кад сам сазнао да се убио и да му је умрла ћерка :S
Oнда је Дајзлер?
Jeste Dajzler.
uuvek sam mislio da je dajsler
Ajde neka postavlja neko...