Спортски квиз

1. Je l' i tad beše Drulović dao gol? Šteta što su ispali tad, dobra je to generacija bila. Mislim da je Glogovac dobio crveni u revanšu, pa nas nakantali.

2. После тога га Селта купила за 20 и нешто милиона марака, у чије су све џепове отишле толике паре, да ми је знати.

3. Pogledaj ti igru Zvezde onda, a pogledaj sad...
    http://www.youtube.com/watch?v=3_L1W1EdWvM

4. Репрезентација Југославије 1930. је на СП у Монтевидео требала да путује са јединим афричким учесником првенства, међутим та репрезентације је закаснила на брод и због тога пропустила првенство. О којој репрезентацији се ради?

5. египат?
    едит: или алжир. могуће алжир.

6. Е јебига убоде га као с прс у дупе. Јесте Египат.

7. :)
    ево секунд, да формулишем.

8. Освојио је два највећа европска трофеја у размаку од пет година, први са екипом из своје земље, чије држављанство има, али не и карактеристично име за држављанина те земље, а други са клубом из земље порекла. Пре него што је освојио други трофеј, због бекства у другу земљу осуђен на десет година робије, чак суспендован од уефе на годину дана због кршења уговора са клубом. Ко је он?

едит: ваљда није превише небулозно, ако јесте, опомените ме, преправићу.

9. Миодраг Белодедић.
    Одлично си га замуљао :Д

10. тако је. :)
    ал' цркло ово, нема људи да терамо даље сад.

11. Ладно Бени Мекарти играо за Селту тад. И ладно је Бенедикт.

12. ladno zvezda imala 1:0 od kuće i vođstvo od 2:1 na poluvremenu u španiji, pa to je gotov dvomeč jebo te leb

13. Kako sam vam ga mun'o sa ovim pitalicama, sad svi samo to furate. :) ako ako...

EDIT: Taj Zvezdin mec valjda kraj bio 5-2, to je prodato. Nije potvrdjeno, ali se 99 posto zna. Katanja tada bio macka moja....

14. Sacu da vam ga munem jako....

Ovaj fudbaler karijeru je poceo u bivsoj jugoslovenskoj republici sredinom osamdesetih, da bi se nakon nekoliko godina preselio u tadasnjeg sampiona Evrope. Mali broj odigranih utakmica teraju ga da se vrati u susednu zemlju, odakle se posle dve sezone seli na ostrvo, i osvaja prvi trofej nakon 30 i kusur godina sa timom cije je boje branio do SP 1998. Karijera mu nakon toga ide silaznom putanjom, menja dva kluba u Spaniji, i karijeru zavrsava na Kipru. Ucesnik je dva Svetska prvenstva 90ih godina, ali ni na jednom nije zaigrao. Ko je on?

15. Jok. Malo sam ga zavukao...

16. Nie... Idete u pogresnom pravcu.

EDIT: Malo sam obradio tekst, da bude lakse.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.