Спортски квиз

1. ne pada mi nista na pamet.cekamo mikija da izgugla.

2. Nije Piksi. Doradjen je tekst.

Ovaj fudbaler karijeru je poceo u bivsoj jugoslovenskoj republici sredinom osamdesetih, da bi se nakon nekoliko godina preselio u tadasnjeg sampiona Evrope. Mali broj odigranih utakmica teraju ga da se vrati u susednu zemlju, odakle se posle dve sezone seli na ostrvo, i osvaja prvi trofej nakon 30 i kusur godina sa timom cije je boje branio do SP 1998. Karijera mu nakon toga ide silaznom putanjom, menja dva kluba u Spaniji, i karijeru zavrsava na Kipru. Ucesnik je dva Svetska prvenstva 90ih godina, ali ni na jednom nije zaigrao. Ko je on?

3. To je neki nebitan lik, s obzirom da je igrao i za Zvezdu i za repku dva puta i niko ga se ne seća.

4. to moze da bude samo lik koji je 90te igrao na svetskom za sfrj i za srj ili za rvate 1998e.
    i setio sam se ko je...kljucni detalj da ni na jednom nije zaigrao.dragoje lekovic

5. Ја баш хтедох да кажем Марко Симеунович. Логично је некако да је голман.

6. Tako e!

Dragoje ''Jegulja'' Lekovic. :D

7. koji poznati ski skakac je tokom 90ih zeleo da nastupa za jugoslaviju?prvi covek koji je preskocio 200 metara.

8. хахаха, дебил, јеботе, ја мислим 200цм и скакач у вис.

9. ne skace sotomajor na skijama,bem mu lebac :D

10. Примож Петерка?

11. Знам! Ари-пека Никола!

Какав је то био скакач!

12. nije,al iz iste su drzave.dosta je mladji morgenstern

13. Још кад бих знао из које је државе Никола. Финска?

14. mislio sam na morgenstarna.iz austrije je lik.dobio zabranu jer je smrko belo.kako su ga provalili da smrce lik rekao da ce da nastupa za jugoslaviju.kako uticemo :D

15. Evo jedno na brzaka, posto niko ne postavlja, a vezano za Jegulju, posto sam danas citao o njemu pre postavljenog pitanja.

Na jednoj utakmici za repku, na Olimpijadi u Seulu protiv Australije, Lekovic je dobio udarac kopackom u glavu, i zamalo zavrsio karijeru. Lik mu se nikada nije izvinuo, a nakon mnogo godina kasnije, jedan Lekovicev saigrac iz tadasnje repke ( odlican igrac, imao dobru karijeru) je na turneji sa Dinamom po Australiji igrao protiv tog lika, i hteo da ga udari, ali nikako mu se nije namestilo. Jel zna neko o kome je rec?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.