Спортски квиз

1. :) морао сам да изгуглам. нема шансе да бих се сетио. још има и такво име и презиме да га заборавиш за два минута.

2. ај ја постављам...

као фудбалер је био феноменалан, један од најбољих на свету. као тренер је доста лутао и покушавао, а највећи успех је постигао са једном екипом коју је довео до финала ЛШ и то је и дан данас највећи успех тог клуба. у том походу је избацио један наш клуб. о коме се ради?

3. Da nije taj klub Bajer Leverkuzen? Ne mogu da se setim koji im je bio trener kada su igrali finale.

4. Šuster, možda?

5. Дидије Дешам са Монаком? Само, не сећам се да су неког нашег избаили...

6. Нису они. Овај је водио клуб из земље која није имала таквих успеха уопште.

7. Јесте, Звезда-ПАО је тај двомеч. Ко је био тренер?

8. Stjepan Bobek? On je valjda tih sezona bio trener PAO-a.

9. Лелееее морао сам да изгуглам. Одлично питање! Мада не бих погодио без да ми се помогне ни за 200 година.

10. Није. Овај је био тренер на шест континената, а наступао је за само два клуба као играч.

11. У јебо матер, никад се не бих сетио!

12. Да није Пушкаш?

13. Пушкаш, браво! Ај даље.

14. Који познати спортиста је глумио у последњем филму Брус Лија (чије је снимање прекинуто због његове смрти и завршено тек 5 година касније, када су нашли дублера)?

15. Вини Џонс вероватно.

16. Kojim se sportom bavio?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.