Спортски квиз

1. Јебем ти све који сам дебил сад тек видим, нисам ни прочитао питање уопште. :фејспалм:

2. Кошаркаш је у питању.

3. Вилт Чембрлен?

4. хахахахах бади пас кошаркаш и брус ли, па то би био најбољи филм у историји!

није вилт

5. Јесте.

Karim Abdul Džabar, jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA, je kao glumac debitovao u filmu Game of Death, gdje je glavni glumac bio Brus Li. Snimanje filma je prekinuto 1973. zbog smrti Brus Lija, i nastavljeno tek 1978.godine kad su našli odgovarajućeg dublera. Karim je glumio poslednjeg i najopasnijeg borca na vrhu hrama. Bio je Brusov učenik.

Мада и овако звучи као нешто што би се морало погледати.

6. Јао јебем ти, а прво сам хтео да напишем да је Карим, јер знам да је већ играо у оном у "Еирплејн" са Леслијем Нилсеном.

7. Ево, постављам.

На једном од недавно одиграних европских првенстава, играло се на једном стадиону који носи једну интересантну причу. Испред тог стадиона стоји један заустављен сат који подсећа на невероватно финале СП које је било обележено поништеним голом на крају утакмице, извођењем резервног тима на ранијим мечевима да се сакрију карте, никада доказаним сумњама на допинг, а пре свега сат подсећа на корениту промену фудбалске мапе света где једна репрезентација силази са сцене и никад се не враћа, а друга се пење и до данас не силази са врха. У ком граду се налази поменути стадион?

8. Није Беч, али ниси далеко.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.