Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Да није било последњег хинта, не бих знао никад.
Овако...
Тренутно је човек са трећим најдужим стажом у свом клубу, иза капитена и вице-капитена, али никада неће постати капитен јер је сам рекао да то не жели због своје неодређене улоге на терену.
Јебо си му кеву. Чекај, јел активан и даље?
Едит: Тек сад сам провалио да јесте
Јел игра бар у лигама петице?
ЈЕБОТЕ ЗНАМ!
РОДРИГО ТАДЕИ!
КАКО СИ УБО ПЕКИ! СВАКА ТИ ДАЛА ЈЕБОТЕ!
Браво Пеки, ја нисамо мого ни да изгуглам кад сам већ одустао.
Свака част
Знао сам да је неки из Роме, једи говна Пеки. лоло
По овоме, размишљао о различитим клубовима по Европи и на крају некако дошао до Роме и сетио се њега. Сећам се једне сезоне је играо шпица јеботе и после пар година окренем Рому, нека утакмица била, и он ладно игра бека. Морао сам да зовем буразера који навија за Рому цео живот да се констултујем да ли је исти играч у питању.
Иначе, одлично питање, од кад си поставио га читам и читам и читам... Сад ћу да смислим нешто.
И ја са другаром мозгао и он је закључио да је Рома, али нисмо могли да се сетимо играча.
Терај Пеки
Арсенал?
Није питање којој екипи, него ком голману. :)
Van der Sar?
Леман чини ми се?
leman?
сигурно је Арсенал. Ај да кажемо Ван дер Сар, можда је у томе зајебанција.
Хаха, за ово знам да је било 2002, и да је тад имао 16 година (фифа 06 семпл коментатора). Фридел рецимо?
Нико од наведених.
И ја бих лупио ван дер сар, да је баш манчестеру утерао. или фридел.
Гивен, Бартез?