Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Симен онај са репићем?
FREDI LJUNBERG!
Bartez?
Хах, ко је бранио у евертону тад? Да није шинуо неку аутоголчину, био би фазон. Мада јок, памтио бих то.
Џејмс?
jaskelainen
Дејвид Симен са све репићем. :)
https://www.youtube.com/watch?v=E4dBWUjuCU0
Ojebo ga Runi....
Нападач.
Рођен у Немачкој (Западној) али нема никакве везе са њом.
Каријеру почео у земљи чији је репрезентативац.
После 4 године у том клубу (једна професионална) који је и највећи у земљи одлази у Челзи где за 7 година бележи тек нешто преко 30 наступа. Већину тог периода је био позајмљиван Енглеским и Немачким тимовима.
Након 2 сезоне проведене у једном тиму на позајмици потписује за исти где проводи 3 године вероватно - вероватно су те године биле врхунац каријере.
Касније следи одлазак за Немачку па повратак у Енглеску за некада највећи тим острва (који је сад у чемпионшипу)
Тренутно (од 2012.) је играч клуба у коме је почео каријеру.
Он је?
Сумњам да неко може из главе, корак по корак решавајте
Је л' нотингем форест овај некада највећи тим у британији?
Није.
Е да после челзија је отишао у клуб који је сад у чемпионшипу
Кад погодите клуб где је почео погодићете и где је завршио каријеру а самим тим и репку.
И наравно да погодите ове тимове у чемпионшипу, неко ће се сетити
mikael forsel
Lester?
Чекај што ми га шукну?
Браво, мислио сам да ће бити теже
шта, као знао си?
ЈЕСТЕ КУРАЦ МАЛО ЈУЧЕ, ДАЈ БРЕ СРАМОТА ЈЕ ВИШЕ, МЕНЕ ЈЕ БЛАМ.
едит: хаха, а ово је санитарни одговорио, ништа онда :Д
Tačno sam znao da je neki Skandinavac.
za kog trenera se kaze da je vecito drugi?ne bi trebalo da e tesko :)
Јоаким Лев?
Benitez?
Да си питао ко је вечито четврти ту би се лако нашли - Венгер
nisu.argentinac je