Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
U plej-ofu za SP 98' igrali smo sa Mađarima i pobedili ih u dvomeču 12:1. Koji je igrač postigao 7 golova u dvomeču i i dalje drži rekord po broju golova u plej-ofu?
mijatovic
Savo Milosevic?
Cepaj Sanitarni.
U jednoj utakmici je Brnović dao gol ja mislim od te dvije
koja su 2 stranaca igrala za italijansku reprezentaciju u kosarci 90ih.i odakle su?
Фућка Словенац и Мајерс Британац?
Fućka i Majers, Tim sistem.
Fućka Janez, Majers Amer.
EDIT: Puši kurac, Truće! Stalno bdiš ovde!
jeste,raspali...
Нејди говна, прове. Само што сам дошао. Чек' да смислим нешто...
Odbojka?
odbojka
Није одбојка.
Mada, odbojka deluje mnogo fensi za njega, a ima neku vezarsku facu. Pre će biti boks neki ili kik-boks.
fudbal?
Јесте борилачки спорт, али није ни бокс ни кик-бокс.
Biće da je neko tabanje, jedino tu mogu smestiti čoveka sa tetoviranim Dražom na ruci.
Neko tabanje beše, slušao sam jednom. Tekvondo?