Овај дефанзивац је рођен на острву. За клуб из родног града је играо неколико сезона, па је прешао у много познатији клуб са истог острва. После одличних игара стиже до репрезентације и до много познатијег клуба близу острва, али на континенту. Дуго је био жеља скоро пензионисаног једног од највећих тренера икада, имао је и жељу да оде, али је клуб у последњем тренутку стопирао трансфер. Тако, он никада није играо за клуб ван своје земље, а каријеру је завршио у клубу са родног острва. Освојио је све клупске трофеје осим ЛШ, а играо је једно финале ЛШ. О коме се ради?
Znači, Englez koga je Ferguson jurio dugo a nije ga uspeo dovesti. Skoro je povukao. Dakle rođen 70-tih najverovatnije, osvojio Kup Uefa i igrao jedno finale LŠ.
Не знам на шта мислиш. Град у ком се налази клуб у који је прешао је близу његовог родног острва, али није на острву, већ на континенталном делу Европе.
karate?
Aikido?
Сам си себи одговорио. :)
Јесте табање, али никако теквондо. Ово је једна од познатијих врста табања.
A kurac, Truće, sad tu možemo ići do jutra. Kjokušinkai, grepling, džudo, BJJ, tekvono (sumnjam), kate lol, kung-fu, tajlandski boks, šaolin kurci...
Није карате, није аикидо. Рећи ћу само ово: да је неким случајем остао у тим водама можда би једног дана био филмска звезда. :)
Ево, прове, помогао сам доста. Сад изабери један од тих.
Nije valjda bio napriman na Brusa Lija i bio u kung-fu vodama, hahahaha?
KUNG FU
Možda i Sigal, ali si rekao da nije aikido. :/
Јесте кунг-фу. Ај даље.
Kunf-fu, hahaha. kakva vezara.
Elem, evo jednog za sve koji prate rad Slobodana Šarenca:
Јаглу?
LOL, jeste. Jagla je btw Pešićev zet, a Šarenac na svakih pet minuta to pominje kad prenosi neki njegov meč.
Znači, Englez koga je Ferguson jurio dugo a nije ga uspeo dovesti. Skoro je povukao. Dakle rođen 70-tih najverovatnije, osvojio Kup Uefa i igrao jedno finale LŠ.
Прво, острво може да буде било које острво, не мора да буде британац. Друго, освојио је и КПК.
Ovo mi malo deluje neartikulisano ili je samo navlakuša.
Možda Irac neki? Onaj James Dunn, što je u MC igrao?
Sol Kembel?
Не знам на шта мислиш. Град у ком се налази клуб у који је прешао је близу његовог родног острва, али није на острву, већ на континенталном делу Европе.