Спортски квиз

1. tabanje

Tekvondo?

Сам си себи одговорио. :)

Јесте табање, али никако теквондо. Ово је једна од познатијих врста табања.

2. A kurac, Truće, sad tu možemo ići do jutra. Kjokušinkai, grepling, džudo, BJJ, tekvono (sumnjam), kate lol, kung-fu, tajlandski boks, šaolin kurci...

3. Није карате, није аикидо. Рећи ћу само ово: да је неким случајем остао у тим водама можда би једног дана био филмска звезда. :)

4. Ево, прове, помогао сам доста. Сад изабери један од тих.

5. Nije valjda bio napriman na Brusa Lija i bio u kung-fu vodama, hahahaha?

6. Možda i Sigal, ali si rekao da nije aikido. :/

7. Јесте кунг-фу. Ај даље.

8. Kunf-fu, hahaha. kakva vezara.

Elem, evo jednog za sve koji prate rad Slobodana Šarenca:

Kog zeta Šarenac ne vadi iz usta kad prenosi meč na kom dotični igra ili je igrao?

9. LOL, jeste. Jagla je btw Pešićev zet, a Šarenac na svakih pet minuta to pominje kad prenosi neki njegov meč.

10. Овај дефанзивац је рођен на острву. За клуб из родног града је играо неколико сезона, па је прешао у много познатији клуб са истог острва. После одличних игара стиже до репрезентације и до много познатијег клуба близу острва, али на континенту. Дуго је био жеља скоро пензионисаног једног од највећих тренера икада, имао је и жељу да оде, али је клуб у последњем тренутку стопирао трансфер. Тако, он никада није играо за клуб ван своје земље, а каријеру је завршио у клубу са родног острва. Освојио је све клупске трофеје осим ЛШ, а играо је једно финале ЛШ. О коме се ради?

11. Znači, Englez koga je Ferguson jurio dugo a nije ga uspeo dovesti. Skoro je povukao. Dakle rođen 70-tih najverovatnije, osvojio Kup Uefa i igrao jedno finale LŠ.

12. Прво, острво може да буде било које острво, не мора да буде британац. Друго, освојио је и КПК.

13. и до много познатијег клуба близу острва, али на континенту

Ovo mi malo deluje neartikulisano ili je samo navlakuša.

14. Možda Irac neki? Onaj James Dunn, što je u MC igrao?

15. Не знам на шта мислиш. Град у ком се налази клуб у који је прешао је близу његовог родног острва, али није на острву, већ на континенталном делу Европе.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.