Спортски квиз

1. da nije de guzman?za njega bila prica da je rodjen u kanadi,cale mu nesto,keva nesto drugo,on igra u za holandiju,a trenutno u klubu iz spanije koji ga pozajmio timu u englesku.

2. Hahahaha, jebote......

Zizinjo i Đovani dos Santos?

3. Neka je crnčuga, čim ima toliko famelije.

4. Nisu braća de Guzman. Hteo sam njih ubaciti u pitanje pre par dana, ali sam otkrio da postoji još jača familijarna sapunica. :D

Nisu ni dos Santosi.

5. Де Гузман из Свонзија је сигурно.

6. Hahaha, hint: Otac mu je do pre koju godinu radio u šestoj državi.

7. Haha, Beni, koristiš poznavanje FM-a. Dobar pokušaj, ali ne.

8. čekaj, brat mu trenutno igra za neku U21 selekciju?

9. Brat je U21, čak je i igrao za dve države u mlađim selekcijama. :D

10. Nije Laudrup. Otac je osvojio svetsko i kontinentalno prvenstvo, ali ne evropsko.

11. Znači neki iz Južne Amerike

12. Ja sam uzeo da guglam čisto za sebe, i nisam našao odgovor ali sam našao da je od Kube Blažičkovskog ćale izbo kevu

13. Da nije Zukulini lolo

14. И ја сам узео да гуглам. Једино Марадона остаје као могуће решење, а то каже да није. И сазнао сам и да је Марадонина мајка хрватског порекла. :)

15. Na wiki sve lepo piše. Nisam bio siguran za neke stvari, čak sam našao i dodatne pikanterije. Bio sam ubeđen da će Truć ili Beni pogoditi iz prve.

16. Očevi podaci po pitanju reprezentacije. Rekao sam šta je osvojio, tako da znate koja je reprezentacija u pitanju. :D
    http://s3.postimg.org/5w8ndr4sz/123456.png

17. jebem te usta, teraš me da palim menadžera :D to mi nikako ne treba u ovom periodu

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.