Спортски квиз

1. Свака ти част шта си нашао, али нема шансе да погодим. :) Ево, сузио си нам, ако сам добро испратио, на Аргентину 78 и 86 и Бразил 94. А само за Марадону овако напамет знам да му деца играју фудбал.

2. Dobro našo sam lolo

3. Oćeš da odgovorim pa da postavlja ko oće pitanje ili da čekaš dal neko zna bez pomoći

4. Не сееееери, јеботе!

5. Poslednji hint: zagonetna ličnost, rođeni brat i brat od strica su rođeni tokom očeve reprezentativne karijere.

6. Сад је лако изгуглати. Не бих се никад сетио лика, а љуљао је бебу са Бебетом и Ромаријом ако то нешто помогне Бенију. :)

7. jebote, znam za sinove i rođaka, al' ovog lika nisam znao.

8. ko je lik jebo vas otac govorite

9. ne seri da to ćale od ovog (guglo sam)

10. Može za ovakva neka pitanja da se gugla jer posle početnog hinta i sužavanja i dalje ostaje skil da iskopaš, doduše previše je suzio proviron sa 89-94 ali da je ostao na kojem hintu ranije, kul.

11. Pošto ste izguglali...

Tijago Alkantara. Rođen je u Italiji. Otac mu je Mazinjo, koji je osvojio Kopa Ameriku i Mundijal sa Brazilom. Igrao je u Lećeu kad se Tijago rodio. Rođeni brat mu je Rafinja Alkantara, koji igra za mladu reprezentaciju Brazila, a koji je igrao za sve mlađe selekcije Španije pre. Rodrigo Maćado mu je brat od strica, a ćale je 2009. bio trener Arisa. Igra u Bajernu i španski je reprezentativac.

12. ne seri da mu je Mazinjo ćale...

13. Aj kao sad znate svi za Mazinja lolo

14. Imalo je mesta i za info da je keva igrala odbojku za Brazil. :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.