Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Gilingem lolo
Колико су бедна питања типа: "е идем сад на википедију да видим састав питербороа или гримзбија, да, да, бре, гримзби, и онда ћу да нађем другог голмана и да их питам како се зове, ехехехе а јесам маг јебеш ми све".
неки лејтон оријент, или транмере, одакле знам јебемти, то само кокаш 3+, кога боли курац како се зову и ко брани.
e al brani za vigan, pogodio je ovaj dečko gore ali vigan je mare u drugoj ligi karao si ljude
Nek postavlja neko.
mogo bi ja.mislim da imam jedno zanimljivo.troje atleticara,1 zena,2 tipa.ona je bila sa obojicom u braku(ne odjednom).svo troje su 1999 bili svetski prvaci u svojim disciplinama.ko su oni?
Мерион Джонс, Хантер и Монтгомери?
Ovo što kaže Prodavackg.
jeste,udri
Ништа ми не пада на памет. Ај неко други.
ja bih opet.cisto dok imam inspiraciju.
koji je prvi igrac(mozda i jedini)koji je donirao organ i vratio se na teren.nba igrac
Alonzo Morning?
nije alonzo.veci deo karijere je proveo u jednom timu.
Neki od brače Kolins? Jedan je bio izjavio da je peder, valjda...
nije.jednu sezonu(jedina koju nije igrao u svom maticnom klubu)je odigrao sa stojakovicem u sakrementu.
Знам да је Гагић донирао мозак. Али он није у НБА.
tim u kojem je bio je sa zapada i nikada nije osvojio titulu.mislim na tim,a nije ni on.
Ко је играо једну сезону у Сакраменту са Пеђом? То би требало да набодемо. Брент Прајс?
nije prajs.ovaj je citav zivot igrao u juti,pa jednu sezonu u sakrementu.
Не вреди, још сам се сетио Ника Андерсона, али он је из Орланда.
zove se greg ;)