Спортски квиз

1. Који чувени дефанзивац је "ухватио за дрес нашег репрезентативца"?

2. много њих лололо

3. ALI OVAJ JE TO URADIO U SESNAESTERCU I BUDNO OKO MILOJKA PANTICA JE TO SPAZILO NA PONOVLJENOM SNIMKU.

4. Н ек ишп ан ац?

5. нап р ави ли лопт у д а не буд еко цк аст А?

6. e izbriso sam pitanje, da ne propadne sad kad nema nikog lolo, pitaću kace skupe ljudi

7. ako se ne varam bili su prvi poceli da postavljaju i odbranu,a ne samo napad i poceli su da se dodaju.nisu nabijali loptu napred.

8. Ту смо. Контам да је офсајд.

9. evo jedno pitanje

engleski klub royal engineers koji je danas amaterski klub i igra u nekoj ligi za mehaničare, konobare i bankarske službenike je pre nekih 140 godina u fudbalsku igru uneo nešto bez čega ona nikad ne bi postojala u ovom obliku, bio bi to užasno glup i besmislen sport, besmislenij čak i od ženske košarke

šta su to oni radili a danas je neodvojivi deo fudbalske igre?

ovo je bilo pitanje

poceli su da se dodaju.nisu nabijali loptu napred

a ovo je tačan odgovor. teraj dalje sanitarni

10. onda je neki drugi tim poceo sa tom odbranom i napadaom.
    elem,jedno lako.da smo osvojili svetsko 2006 u fudbalu bili bi jedinstveni po 2 stvari.mozda i vise,al ove su bas upecatljive.

11. Били бисмо прва репка која је освојила а изгубила 6-1 и прва која се распала после тога? Кад смо се који курац отарасили Црногораца?

12. možda i jesu, sećam se samo ovog podatka

država nije više postojala i šta ja znam, što smo imali igrača višeg od 2 metra(žigara bog)?

13. ne bas to.al ima veze sa razilazenjm sa cg.

14. прва репка која је освојила а да не постоји више?

15. То сам и ја 'тео да кажем... Било би први пут да су две суверене државе освојиле СП као један тим. А друго... Прва репрезентација која је са Жигићем освојила СП.

16. recimo da je to to.prva koja ne bi mogla da brani pod tim imenom.ima jos jedan jaka fora.po tome smo isto jedinstveni.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.