hahahah,ajde daj pitanje. :P
Koji je igrač postigao pobjednički gol za nas protiv vas, 2008 u finalu na olimpijadi, takodje vaterpolo ?
EDIT : EP u Malagi, ne na olimpijadi
Ivovic?
Јановић неки?
Nijedan
Чекај мало, ако сам добро разумео и ми смо Срби, а ви Црногорци, кад сте ви победили на ОИ? Мислиш на ЕП?
Zar nismo, beše, bili treći?
EP pardon u usta se jebem
pa nisu hrvati tad osvojili?!
Na ep u malagi da, mada ste nas na olimpijadi dobili 6:4 ja mislim.
UGLAVNOM EP U MALAGI.
И ако сам добро разумео, ти си из Херцег-Новог. За кога се тамо навијало у финалу? :)
Злоковић? То је било у продужецима?
Bem te usta, iz Kotora. E ne znam, pola pola ih je bilo.
a cekaj ti si crnogorac? :DDD pa onda je ivovic..
Реално, Новљани су бољи познаваоци ватерпола. Је л' није Злоковић?
Nije Ivović... Boljeg vaterpoliste od Džimija Gopčevića Crna Gora a ni Srbija nikad nije vidjela... Inače kotoranina. Nije ni Boris.
A i karao je Primorac njih uzastopno, dok nismo u bankrot pošli ... Jedini Crnogorski tim koji je uzeo Evroligu.
e ne znam onda ko je,jbg.
Бргуљан?
Nisu braća Brguljan...
jokic?
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
hahahah,ajde daj pitanje. :P
Koji je igrač postigao pobjednički gol za nas protiv vas, 2008 u finalu na olimpijadi, takodje vaterpolo ?
EDIT : EP u Malagi, ne na olimpijadi
Ivovic?
Јановић неки?
Nijedan
Чекај мало, ако сам добро разумео и ми смо Срби, а ви Црногорци, кад сте ви победили на ОИ? Мислиш на ЕП?
Zar nismo, beše, bili treći?
EP pardon u usta se jebem
pa nisu hrvati tad osvojili?!
Na ep u malagi da, mada ste nas na olimpijadi dobili 6:4 ja mislim.
UGLAVNOM EP U MALAGI.
И ако сам добро разумео, ти си из Херцег-Новог. За кога се тамо навијало у финалу? :)
Злоковић? То је било у продужецима?
Bem te usta, iz Kotora. E ne znam, pola pola ih je bilo.
a cekaj ti si crnogorac? :DDD
pa onda je ivovic..
Реално, Новљани су бољи познаваоци ватерпола. Је л' није Злоковић?
Nije Ivović... Boljeg vaterpoliste od Džimija Gopčevića Crna Gora a ni Srbija nikad nije vidjela... Inače kotoranina. Nije ni Boris.
A i karao je Primorac njih uzastopno, dok nismo u bankrot pošli ... Jedini Crnogorski tim koji je uzeo Evroligu.
e ne znam onda ko je,jbg.
Бргуљан?
Nisu braća Brguljan...
jokic?