Спортски квиз

1. hahahah,ajde daj pitanje. :P

2. Koji je igrač postigao pobjednički gol za nas protiv vas, 2008 u finalu na olimpijadi, takodje vaterpolo ?

EDIT : EP u Malagi, ne na olimpijadi

3. Чекај мало, ако сам добро разумео и ми смо Срби, а ви Црногорци, кад сте ви победили на ОИ? Мислиш на ЕП?

4. Koji je igrač postigao pobjednički gol za nas protiv vas, 2008 u finalu na olimpijadi, takodje vaterpolo ?

Zar nismo, beše, bili treći?

5. EP pardon u usta se jebem

6. pa nisu hrvati tad osvojili?!

7. Na ep u malagi da, mada ste nas na olimpijadi dobili 6:4 ja mislim.

UGLAVNOM EP U MALAGI.

8. И ако сам добро разумео, ти си из Херцег-Новог. За кога се тамо навијало у финалу? :)

Злоковић? То је било у продужецима?

9. Bem te usta, iz Kotora. E ne znam, pola pola ih je bilo.

10. a cekaj ti si crnogorac? :DDD
    pa onda je ivovic..

11. Реално, Новљани су бољи познаваоци ватерпола. Је л' није Злоковић?

12. Nije Ivović... Boljeg vaterpoliste od Džimija Gopčevića Crna Gora a ni Srbija nikad nije vidjela... Inače kotoranina. Nije ni Boris.

13. A i karao je Primorac njih uzastopno, dok nismo u bankrot pošli ... Jedini Crnogorski tim koji je uzeo Evroligu.

14. e ne znam onda ko je,jbg.

15. Nisu braća Brguljan...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.