Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jesi ti sada odgovorio sam? Dzimi Gopcevic? Sto nas jebes? Banujte Sjeku, spemuje kviz a nije pomenuo univerzitet u majdanpeku.
Још Радовића знам. Ако јесте, идем, нека поставља неко други.
Nabrojaste celu Crnu Goru u pizdu materinu
bukvalno. sprda se ovaj sa nama. :DD
Uskoković?
Tičić?
Nijedan lololo
nije dzimi u usta te jebem , on je umro dvajes godina prije
Pa sto pominjes mrtvake? Daj banujte ga na Uskrs nas zajebava. I nije postio u petak, osecam to
pa reci vise.
pročitaj iznad dzukcu
kad već ne znate nikola vukčević u produžetku jebem vas neuke, ne znate ni ko vam je šukno
Jokić?
Evo ga, sve mu 'bem ludo http://static.mondo.rs/Picture/303402/jpeg/simon-velika.jpg
Necu da citam ocu da donosim pausalne zakljucke da sam teo da citam ne bih kupovao diplomu
Daj drugo pitanje ili ovlasti nekoga
ovlastavam te , postavljaj
Evo ja:
Pablo Pridjoni
jok
Gregor Fucka
šta je el latigo jbt
Aha, pa Bodiroga.