Спортски квиз

1. Јесте Пушкаш, мики. Терај.

2. Kom argentinskom bivšem fudbaleru je nadimak ''Ludak''?

3. Ај нека поставља неко други.

4. Zbog čega je Martin Palermo uspeo da uđe u Ginisovu knjigu rekorda?

5. Ја знам, јебига. Али није више занимљиво кад нема никога на теми.

6. gol glavom s najveće udaljenosti

7. znam da je zabo jedan pre par godina u boki, možda je to

8. И гол главом, али и први који је промашио 3 пенала на једној утакмици.

9. To Peki, promašio 3 penala.

10. DUmre kviz?

Znaci ko ovog lika pogodi, pusicu mu karu...

Ovaj plavokosi napadaci sa Pirineja karijeru pocinje pocetkom 21. veka (i postaje "poznat") u klubu vise nego solidnog kvaliteta, koji se proteklih godina borio za titulu Kupa Uefa. U poslednjoj sezoni u tom klubu susrece se sa nasim reprezentativcem koji ce biti deo ekipe na SP u Nemackoj. Seli se drugi klub iz iste lige, u koju kasnije stize prvi spic nase reprezentacije. Ne snalazi se tu, i nakon samo godinu dana se seli u drugu ligu, gde prvo menja jedan, pa drugi klub u kome ostaje par sezona, i 2010 sa njim se vraca u eliitu. Karijeru zavrsava u nizerazrednom kluibu prosle godine. Ko je on?

11. А идукурац блајвага, сећам се да је Кануте игро у Севиљи тад, ал' плавушана нападача не могу да ае сетим. Макар некоме да помогнем. лоло

12. Ako se iko seti, ja ga castim cime hoce. Posto sam ga ja gotivio zbog imena. Sa Kanuteom je igrao samo jednu sezonu...

13. Jok.

EDIT: LJudi ovo je bas jebanje mame, zamislite nekog lika iz nekog kluba koga ste iz nekog razloga gotivili. E to je on. :D

14. Jel lik prešao u Osasunu?

15. Чек чек, је л' он прешо у Атлетико дигра са Кежманом или си само онако написао тај део, да нам даш непотребан траг за лигу? :Д

16. Aruna Kone? Ne guglam sreće mi. :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.