Спортски квиз

1. Kezman svakako nije bio najbolji spic tada. Bar meni :) Nije Osasuna.

Lari, bar si prvo slovo pogodio,eto toliko da olaksam.

2. Kone je rođen daleko od Pirineja. Neki španac je baš.

3. prešao je verovatno u santander pa je došao žigara, ali nema šanse da se setim lika

4. Ili je prešao u Rasing da igra saŽigarom :)

5. Sa Zigarom, dabome.

6. Кежман Жигара исти кирац во ко во.

7. Al jal u Valensiju jal u Rasing, ako se nije snašao više mi deluje da je Valensija jebo mu majku ako se nije snašao u Rasingu lolo

8. ЦИТАТ Lari, bar si prvo slovo pogodio,eto
    toliko da olaksam.ТИЦ
    ПА ЈЕ Л' "А" ИЛИ "К"? ЛОЛО

9. POnavljam.

EDIT: LJudi ovo je bas jebanje mame, zamislite nekog lika iz nekog kluba koga ste iz nekog razloga gotivili. E to je on. :D

Guglajte, necu se ljutiti, jbg, bas je zajebano, nema sanse da ga iko zna...

EDIT 2:

Al jal u Valensiju jal u Rasing, ako se nije snašao više mi deluje da je Valensija jebo mu majku ako se nije snašao u Rasingu lolo

PA pazi, ostao je jednu sezonu, nije da se nije snasao. Dao je 10ak golova.

EDIT 3: Pa prvo majku mu, od Aruna Kone! :D

10. Čekaj, je l' bio u Valensiji ili u Rasingu?

11. ANTONJITOOOOO!

http://www.number1sport.es/wp-content/uploads/2013/05/Captura-de-pantalla-2013-05-22-a-las-10.21.04.png

Jel cuo ikada neko za njega?

Secam se da sam u Pesu birao Sevilju i stavljao ga u spic iako je imao fazon 50 ocenu a prvi napadac 82. :D

12. Ja nisam, al nije imao tako opskurnu karijeru

13. Možda na PES 4 ili 5. Postavi ješ neko pitanje, super su.

14. Sećam ga se iz menadžera, al' ne bih pogodio bez Gugla, a i nisam znao kako izgleda.

15. Evo vam jedno brzinsko!

KO nabije sve na kurac!?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.