Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
antonjito zvuči kao ime za nekog malog konja što ga cigani teraju po vašaru lolol
Mamić
Nije Mamic...
jepse dvajte, ostalo na drugoj strani.
EDIT: Ovo Gvozden zna garant.
Антоњито?! Јбт, где се њега сети?
Jaooo bre! Gledao sam relativno skoro na Sport Klubu o njemu, kako je kao bio dobar u Sevilji ali bla bla nije bio dovoljno dobar, pa je otišao u Kserez šugavi i tamo se nadavao golova i sve. Evo sad vidim da sam već posetio njegovu stranicu na Vikipediji, i motao mi se po glavi, ali se tog Antonjito ne bih setio.
Ne znam lolo i ja sam mislio da je Mamić
Ja ga zgotivio zbog imena i frizure. :D
Dakle...
EDIT: Vrlo je lako, bar ja mislim.
EDIT 2: Defanzivac, igrao kod nas u ligi u jednom od dva najveca kluba, i igrao u jednoj ruskoj ekipi koja je zamalo postala veliki tim, ali se raspala i sad ispada iz lige. :D
Bora Drljača :D
NIje Bora, ali je taj fazon imena. :D Ima gore u postu opis.
koroman?
edit- nije defanzivac jebo me ker
Jok.
Не знам шта ће тврдити Блдга да је тачно, али ја знам да је одговор Чеда Витковац. Све вас набије на курац.
Је л' у Томску игро?
Stevane, najblizi si. Rima je u pitanju. Nije Tomsk.
Претпоставио сам да је неки на -ац.
glogovac!
TAKO JEEEE!
STEVO GLOGOVAC, STEVO GLOGOVAC, SVE NABIJE NA KURAC STEVO GLOGOVAC!
http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/footballcentral/footballcentral/51512_104x102.jpg
najtrofejniji nemački klub posle bajerna?
Hamburger?
Борусија Менхенгладбах?