Danci?
Stiven strajks agen, Švedska sa 11 medalja. Danci nemaju nijedno zlato, a ukupno imaju ,,samo'' 4, dok Island čini mi se nema medalja uopšte.
lolo koji smo znalci aca i ja
A dobro, logično je da su Skandinavci, samo je trebalo ubosti prave. :)
A brate hteo sam sssr, pa naše, pa francuze, i onda reko' da šinem island, jer nešto pamtim jak island iz vremena kad sam bio klinac, ono, sprdnja :)
Stivene, ako si tu postavi još nešto na brzinu da vidim, pa valja spavati i ići u nove radne pobede.
Džerardov ako se dobro sećam, pročitao sam to negde.
Јесте, скоро се помињало и на форуму.
Može biti. Da nastavljam ili da bataljujemo?
aj još malo
Gde je drogba počeo karijeru?
Олимпи(ч)к Марсејљ?
Jok, tu je već bio zmaj, al' jeste francuska. Edit: čak ga je neki naš čovek progurao kao igrača, prepoznao u njemu potencijal (u stvari afričku šljivu, hehehe).
Monako?
Jok. edit: nije u prvoj ligi.
СЕНТЕЋЕН
C.
Lens?
Nije.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Danci?
Stiven strajks agen, Švedska sa 11 medalja. Danci nemaju nijedno zlato, a ukupno imaju ,,samo'' 4, dok Island čini mi se nema medalja uopšte.
lolo koji smo znalci aca i ja
A dobro, logično je da su Skandinavci, samo je trebalo ubosti prave. :)
A brate hteo sam sssr, pa naše, pa francuze, i onda reko' da šinem island, jer nešto pamtim jak island iz vremena kad sam bio klinac, ono, sprdnja :)
Stivene, ako si tu postavi još nešto na brzinu da vidim, pa valja spavati i ići u nove radne pobede.
Džerardov ako se dobro sećam, pročitao sam to negde.
Јесте, скоро се помињало и на форуму.
Može biti. Da nastavljam ili da bataljujemo?
aj još malo
Gde je drogba počeo karijeru?
Олимпи(ч)к Марсејљ?
Jok, tu je već bio zmaj, al' jeste francuska.
Edit: čak ga je neki naš čovek progurao kao igrača, prepoznao u njemu potencijal (u stvari afričku šljivu, hehehe).
Monako?
Jok.
edit: nije u prvoj ligi.
СЕНТЕЋЕН
C.
Lens?
Nije.