U jebote, sad gledam, tražim le man po drugoj ligi, vidim nema ga, samo laval, i odem na vikipediju i vidim da su batalili fudbal krajem 2013., ako sam lepo pročitao. Fazon.
U lavalu je počeo drogba, i tu ga je valjda neki naš čovek progurao, posle išao u le man i počeo profesionalno da igra sa 18 godina. Ja sam prvo mislio na le man, pa posle reko' uvažiću bilo koji, i sad pročitam da se le man raspao. A ja kapirao da su još u drugoj ligi.
Bastia? Dižon?
Tu si, jes' druga liga, al' nisu ti.
'ajd', pošto je kao klinac počeo u jednom, a profesionalnu karijeru počeo u drugom, koji god da pogodite uvažiće se, to je to za večeras, dosta.
Ајде да се укључим
Генгам
Jok, za njih je igrao posle ovih, a kasnije iz gengama otišao u marsej.
А јебига ја се сетио слике са Малоудом у Генгаму.
Ајде рецимо Оксер или можда Нанси
Još malo i pobrojaćemo sve drugoligaške timove iz francuske, šta. Nisu ni oni :)
Imam jedno jako interesantno pitanje, al' njega ćemo sutra jbg.
Nisu ni brest, ni klermon, ni avr, ni istr, šateru, eto da pomognem lečka, lolo
Da nije u Lavalu počeo da igra kao klinac?
E JESTE BRATE, A U LE MANU POSLE POČEO PROFESIONALAN FUDBAL, PA IŠAO DALJE.
Арл, Лавал, Тур.
Више не знам бему лебац
haha, robene, zakasnio si :D
škk
U jebote, sad gledam, tražim le man po drugoj ligi, vidim nema ga, samo laval, i odem na vikipediju i vidim da su batalili fudbal krajem 2013., ako sam lepo pročitao. Fazon.
аххахха која лудница.
да га батаљујемо, ваља сутра мозгати одморан
U lavalu je počeo drogba, i tu ga je valjda neki naš čovek progurao, posle išao u le man i počeo profesionalno da igra sa 18 godina. Ja sam prvo mislio na le man, pa posle reko' uvažiću bilo koji, i sad pročitam da se le man raspao. A ja kapirao da su još u drugoj ligi.
Ne sme duumree kviiiz!
Evo jedno lagano.
Доста му је требало, ваљда. Ако игра скоро 20 година у Интеру, нека буде 16?
Чини ми се да је то било прошле сезоне. 2013. године, после 18 година играња.
Truc pogodio... 16 godina, odnosno 548 utakmica.