Onaj iz Olimpijakosa?
Bvlga, ako misliš na Čildresa, nije on. Ovaj je imao izuzetnu karijeru u Evropi.
Коментар ми је био последњи на претходној страници па да поновим: да није Доминик Вилкинс?
Ne.
Elem, on je imao mnogo bolju evropsku nego NBA karijeru.
А стварно Пров, идукурац соваким питањима.
Ko pravi Evroligu poslednjih godina (2001-2010) ovo mora znati. Elem, sestra je 2x WNBA MVP i jedna od najlepših američkih košarkašica.
Izguglao sam. :D
Nikad ne bih pogodio...
Aj da lupim. Trajan Langdon?
џејаехолденлоло
*џејархолден
Jok, Mlato. Elem, brat je stvarno veliko ime evropske košarke bio.
Nije ni Holden.
Oduzmite prva dva slova imena ovog igrača bez diranja prezimena i dobićete puno ime i prezime jednog aktuelnog internacionalnog asa u NBA.
Ja sam izguglao Farmara. Jel on?
МИЈАО МИНГ
Како сам глуп, он се пензионисао.
БРАДУЉИЦА
а курац, то има једно слово више
Hahahah, nije Farmar.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Onaj iz Olimpijakosa?
Bvlga, ako misliš na Čildresa, nije on. Ovaj je imao izuzetnu karijeru u Evropi.
Коментар ми је био последњи на претходној страници па да поновим: да није Доминик Вилкинс?
Ne.
Elem, on je imao mnogo bolju evropsku nego NBA karijeru.
А стварно Пров, идукурац соваким питањима.
Ko pravi Evroligu poslednjih godina (2001-2010) ovo mora znati. Elem, sestra je 2x WNBA MVP i jedna od najlepših američkih košarkašica.
Izguglao sam. :D
Nikad ne bih pogodio...
Aj da lupim. Trajan Langdon?
џејаехолденлоло
*џејархолден
Jok, Mlato. Elem, brat je stvarno veliko ime evropske košarke bio.
Nije ni Holden.
Oduzmite prva dva slova imena ovog igrača bez diranja prezimena i dobićete puno ime i prezime jednog aktuelnog internacionalnog asa u NBA.
Ja sam izguglao Farmara. Jel on?
МИЈАО МИНГ
Како сам глуп, он се пензионисао.
БРАДУЉИЦА
а курац, то има једно слово више
Hahahah, nije Farmar.