Спортски квиз

1. entoni parker iz makabija verovatno.

2. Ovaj je imao izuzetnu karijeru u Evropi.

Ja sam izguglao Farmara. Jel on?

Farmara

3. У праву је Пров, ово није било тешко.

4. Entoni Parker. Čovek je uvršten među 50 ljudi koji su najviše doprineli evropskoj košarci, a vi ne znate.
    http://en.m.wikipedia.org/wiki/Candace_Parker

5. Pretpostavio sam da je neko iz Makabija, al nikad se ne bih setio njega.

6. Čisto da nastavimo, nemam ništa bolje.

" Želim najviše da zahvalim mom drugu Albertu za sve što sam stekao. Igrali smo zajedno u ekipi mlađih kategorija. Jednog dana na trening su došli ljudi koji vode veliki klub i rekli su nam: Onaj ko od nas dvojice na utakmici postigne više golova dobiće priliku u našoj akademiji.

Taj meč smo pobedili rezultatom 3:0! Ja sam postigao prvi gol, Albert je postigao drugi sjajan gol glavom. Ali treći gol je bio poseban. Albert je izašao jedan na jedan sa golmanom, predriblao ga i sve što je trebalo da uradi je da šutne loptu u gol, ali on mi je dodao i ja sam dao treći gol. Tako sam stigao u akademiju.
    Nakon utakmice sam ga pitao zašto je to uradio, on je rekao: "Zato što si bolji od mene".

Mnogi novinari su otišli kod Alberta kući da ga pitaju da li je ova priča istinita i on je svima rekao da jeste. Takođe je rekao da je nakon tog meča njegova fudbalska karijera gotova i da je nezaposlen. Novinari su ga potom pitali: "Pa kako si onda uspeo da sagradiš ovako ogromnu kuću,kupiš ove automobile,izdržavaš porodicu?Nikako ne deluješ kao siromašan čovek – naprotiv?"

Albert je odgovorio: "Sve to plaća on!"

Ko?

7. Кристијано Роналдо, синоћ сам био на чету, уста те јебем.

8. haha a jesi govedo, znao sam da ćeš da se javiš prvi. 'ajde, ustatejebem, mislio sam da ćeš da ćutiš.

9. Mlatoni postavlja, stevan je sinoć video post na četu, ne račuNJa se.

10. Jebote poznato mi ovo, citao sam negde. Puskas?

EDIT: ASAM OMANUO!

EDIT 2: Mlatoni, imam ja jednu zackoljicu, ako nemas pitanje,da vam munem pred spavanje?

11. Kakvo je proseravanje to za Ronalda, najstrašnije.

12. Сере на даску, и пиша ...?

Dobar fudbaler, vrlo dobra karijera.

13. Уопште ми није јасно.

14. HAhahhahaha.

Rec je vrhunskom fudbaleru, samo je zackoljica fazona Steve Glogovca od sinoc. Nije on srao na dasku, da se razumemo.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.