Овај голман је професионалну каријеру почео у клубу који баш тада испао у другу лигу. Тамо је одличним играма скренуо пажњу на себе, па су неки почели у њему да виде оно што репрезентација никако није имала тих година, а то је позиција на голу. Са клубом се после неколико сезона враћа у прву лигу и у првој сезони стиже до пласмана у куп УЕФА, а затим и до преласка у далеко већи клуб у ком се ипак не сналази, прави неколико комичних киксева, почињу проблеми са повредама. Прелази у још један славни клуб (коме је ипак слава полако бледела тада) да буде први голман. Нажалост и тамо се мучи са повредама, чак неким и врло необичним и некарактеристичним, па иако пројектован за првог голмана, већи део уговора проводи као резерва једном ветерану. Каријеру потом покушава да оживи у клубу у ком је и почео каријеру, добија место у првом тиму, али су то практично и његове последње утакмице, пошто након тога постаје професионални резервни голман што је и још увек мада последње две сезоне седи на клупи клуба који конкурише за титулу. Наступио је и на једном ЕП као трећи голман репрезентације иако је све укупно одиграо једноцифрен број мечева у дресу репрезентације. О коме се ради?
Грин је исто био стандардан голман. Овај се од првих повреда више никада није опоравио, а повређивао се на разне начине, падао са дрвета и сл. Био је први голман младе репрезентације и велика нада.
Siptari neki.
SACIRI, BEHRAMI I DZEMALI!
Ne!
EDIT: Blvga pogodio.
Џака!
HAKAN JAKIN LOLO
To, Blvga, Srbine!!! Teraj dalje!
Jebem. Ne mogu, sad sam otisao stvarno, ovo mi bilo zanimljivo! Neko neka ide dalje..
Ај ја ћу да поставим.
Robinson onaj iz Lidsa?
Није Робинсон, он је био стандардан репрезентативац. Овај је био велика нада, али је бранио само у неким небитним утакмицама.
Али јесте Енглез.
Ian Voker?
Da nije onaj što mu je ćale dobio opkladu da će ovaj braniti za reprezentaciju Engleske, onaj Kirklend valjda?
Gordon možda?
Kanjizares ?
aukurac Grin ?
Гордон је Шкот, Киркленд је добар покушај, такав профил се тражи, али овај је старији и није баш био стандардан на голу као он или Вокер.
Грин је исто био стандардан голман. Овај се од првих повреда више никада није опоравио, а повређивао се на разне начине, падао са дрвета и сл. Био је први голман младе репрезентације и велика нада.
Сад је трећи голман у кандидату за титулу у Премијер Лиги.
Stjuart iz Arsenala?
Не знам ни ко је тај, али није.