Спортски квиз

1. Jedan kosijaner je jedno vreme bio u Arsenalu, mislim da se Struart prezivao, ali nebitno sad.

2. izguglao sam odgovor, pravo da ti kažem, da pogađam do sutra ne bih odgovorio...

3. Овај је у најбољим годинама прешао у Арсенал. Венгер га је видео као Сименовог наследника.

4. Stjuart Tejlor? Sad se setih, permutovao sam ime i prezime.

5. Da nije Rajt, nzm za koga sad brani, ali znam da je igrao za Arsenal i Everton? Negde sam gledao, bio je teška kiksara večito.

6. Није Тејлор, овај је баш био виђен за голмана Енглеске. Како је њега кренуло са повредама, од тада Енглези немају голмана.

7. aj da pomognem i ja, matični klub mu je Ipsvič taun

8. Џо Керол рецимо?

9. Јесте Ричард Рајт. Ај даље.

Vrajt ?

Лол, ако ниси изгуглао.

10. Vrajt, lol. Kniksi, knok daun. Knok-knok!

11. Evo ja ću:
    Kojeg fudbalera je Sven Goran Erikson pozvao u reprezentaciju za SP 2006 iako do tada nije odigrao nijednu utakmicu u nacionalnom timu, kao ni u svom sadašnjem klubu u koji je prešao te godine odmah nakon SP?
    Inače, da je odigrao utakmicu na Svetskom i da je dao gol, oborio bi jedan Peleov rekord.
    EDIT: Ipak je odigrao nekoliko minuta na jednoj pripremnoj utakmici za to svetsko...

12. LOL. Neka postavlja neko drugi, nemam nijedno pitanje u rukavu.

13. Pa kaže se jebeni vrajt, ne služi mu v uzalud na kurac vas nataknem

14. Evo da probam da sastavim jedno ovakvo...

Gosti pogotkom jednog od najboljih fudbalera J. Amerike vode sa 1:0. Na pocetku drugog poluvremena, sa klupe sa rezerve ulazi napadac umesto igraca sredine terena i poravnava rezultat na 1:1. Minuti prolaze, domaci gube nadu. Mlada nada navijaca domacih ulazi na teren 15ak minuta pred kraj, i samo par minuta kasnije postize svoj prvi golu ovom takmicenju! 2:1 za domacina. Napadi se nastavlju, potreban je jos jedan gol. Jedan igrac sredine terena dize ruke kako bi ga saigraci primetili. Napad se nastavlja. Ruke pomenutog igraca su ponovo podignute. Lopta napokon stize do njega. Perfektnim udarcem sa 20m salje loptu u golmanov levi ugao! Stadion je eksplodirao.

Koja utakmica je u pitanju?

15. Liverpul - Olimpijakos 3:1

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.