Рон Еткинсон
Имао је у сезони 1985/86 на почетку сезоне скор 12-2-0, више од 10 бодова предности испред Ливерпула, тек у 15. колу је уследио први пораз, на крају завршио као четрвти. Везао Јунајтед једно десет утакмица без победе у другом делу сезоне и првак је постао Ливерпул, а мислим да су испред њих били још били Евертон и Арсенал испред њих. Следеће сезоне Јунајтед је почео очајно, били су у зони спадања, онда је дошао сер Алекс и све је остало историја.
benfika, dabome, a u salcburg je otišao milan dudić, on je igrao do onomad. 'ajde gvozdene.
Koji je Aek u ligi
poslednji.
e ček malo sam preformulisao, vidi
e onda poslednji
edit: nemam pojma, al' je neki veliki grk ispao, sad koji - da ga jebem, valjda aek
jok
Nije, Aris je ispao.
a da bre isti kurac. aris jebote. šteta, baš mi ih je žao.
deveti
Jok
HINTARA : Aek već nije u prvoj ligi, koji je u svojoj ligi
Prvi ili drugi onda.
Jel bi na ispitu rekao odgovor je ovo il ovo
prvi
Tačno. I to u trećoj ligi. :)
lolo ja mislio druga.
Ko je bio trener Mančestera pre Fergusona?
Mojes
Met Bezbi?
Рон Еткинсон
Имао је у сезони 1985/86 на почетку сезоне скор 12-2-0, више од 10 бодова предности испред Ливерпула, тек у 15. колу је уследио први пораз, на крају завршио као четрвти. Везао Јунајтед једно десет утакмица без победе у другом делу сезоне и првак је постао Ливерпул, а мислим да су испред њих били још били Евертон и Арсенал испред њих. Следеће сезоне Јунајтед је почео очајно, били су у зони спадања, онда је дошао сер Алекс и све је остало историја.
da
http://www.techclicker.com/wp-content/uploads/2010/08/GoodJobGoogle.jpg