Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
benfika, dabome, a u salcburg je otišao milan dudić, on je igrao do onomad. 'ajde gvozdene.
Koji je Aek u ligi
poslednji.
e ček malo sam preformulisao, vidi
e onda poslednji
edit: nemam pojma, al' je neki veliki grk ispao, sad koji - da ga jebem, valjda aek
jok
Nije, Aris je ispao.
a da bre isti kurac. aris jebote. šteta, baš mi ih je žao.
deveti
Jok
HINTARA : Aek već nije u prvoj ligi, koji je u svojoj ligi
Prvi ili drugi onda.
Jel bi na ispitu rekao odgovor je ovo il ovo
prvi
Tačno. I to u trećoj ligi. :)
lolo ja mislio druga.
Ko je bio trener Mančestera pre Fergusona?
Mojes
Met Bezbi?
Рон Еткинсон
Имао је у сезони 1985/86 на почетку сезоне скор 12-2-0, више од 10 бодова предности испред Ливерпула, тек у 15. колу је уследио први пораз, на крају завршио као четрвти. Везао Јунајтед једно десет утакмица без победе у другом делу сезоне и првак је постао Ливерпул, а мислим да су испред њих били још били Евертон и Арсенал испред њих. Следеће сезоне Јунајтед је почео очајно, били су у зони спадања, онда је дошао сер Алекс и све је остало историја.
da
http://www.techclicker.com/wp-content/uploads/2010/08/GoodJobGoogle.jpg