Гугл курац! Пратим Јунајтед од '91. године, док је још Брајан Робсон био капитен. Бар историју Манчестер Јунајтеда сасвим солидно познајем и без гугловања.
Један енглески фудбалски клуб, релативно касно основан (у односу на просечан енглески), 80-их година је имао вртоглави успон. Стиже до премијер лиге, а онда и осваја Лига куп и пласира се и први и последњи пут у Куп УЕФА. Онда успевају да одувају Арсенал у последњем колу и изборе опстанак на тај начин. Тада се дешава да Енглези буду кажњени и избачени из еврокупова, па овај тим никада није ни заиграо тамо, а онда после неколико сезона у борби за опстанак и испадају и онда полако тону годину за годином све до аматерских лига. О ком клубу се ради?
Гугл курац! Пратим Јунајтед од '91. године, док је још Брајан Робсон био капитен. Бар историју Манчестер Јунајтеда сасвим солидно познајем и без гугловања.
Ne seri!
Ај одјеби и не сери ти! Или одговарај и постављај питања, или шетај, велики је форум. Сви редом гуглају, а ти се ухватио баш за мене.
Guglace teramo pitanjima o dresovima iz mog ormaRa! :D
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ZAGORAKIS OPALAAA
Чекај, а тренер пре Фегрија?
Нема везе. Нека чекају Ферги и Еткинсон, дрес је важнији. Лололо
Нека буде Цартас, онај што је играо за АЕК и чини ми се Торино једне сезоне.
NIJE!
EDIT: Mada bih voleo da imam Zagorakisa, ili bolje DELASA! Jebote, znao sam im celu postavu 2004. Kakvi carevi, Haristeas, u kurac te ljubim!
Гекас
Nie. Jebote, je moguce da odgovarate na ova pitanja.. :D Dajte neko normalno.
EDIT: DO sad nijedan dres niste pogodili.. ccc.. TOLIKO O GUGLANJU!
Usrali ste se... Salpingidis je u pitanju.
AJde neko neka da neko normalno pitanje, mene mrzi da smisljamm
Ево ја постављам кад неће нико...
ЕДИТ: Сад играју у лиги2 (четврта лига).
Solano!
LUA LUA lololo
Ево поставих, јебига. :)
brajton?
oni bas i nisu u cetvrtoj ligi...
Није Брајтон. Град у коме се налази овај клуб је далеко познатији по неким другим стварима.
Оксфорд Јунајтед. Оксфорд - због универзитета.
wimbldon?
Јаој, нисам читао лепо, освојили су Лига Куп, није Оксфорд Јунајтед.
А Вимблдон је сад МК Донс.
Јесте, Оксфорд је у питању. Пласирали су се тад једном у европска такмичења, али нису добили шансу да заиграју због Хејсела.