Спортски квиз

1. Гугл курац! Пратим Јунајтед од '91. године, док је још Брајан Робсон био капитен. Бар историју Манчестер Јунајтеда сасвим солидно познајем и без гугловања.

2. Ај одјеби и не сери ти! Или одговарај и постављај питања, или шетај, велики је форум. Сви редом гуглају, а ти се ухватио баш за мене.

3. Guglace teramo pitanjima o dresovima iz mog ormaRa! :D

Dres Grcke koji imam, igraca kog je?

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

4. Чекај, а тренер пре Фегрија?
    Нема везе. Нека чекају Ферги и Еткинсон, дрес је важнији. Лололо

Нека буде Цартас, онај што је играо за АЕК и чини ми се Торино једне сезоне.

5. NIJE!

EDIT: Mada bih voleo da imam Zagorakisa, ili bolje DELASA! Jebote, znao sam im celu postavu 2004. Kakvi carevi, Haristeas, u kurac te ljubim!

6. Nie. Jebote, je moguce da odgovarate na ova pitanja.. :D Dajte neko normalno.

EDIT: DO sad nijedan dres niste pogodili.. ccc.. TOLIKO O GUGLANJU!

7. Usrali ste se... Salpingidis je u pitanju.

AJde neko neka da neko normalno pitanje, mene mrzi da smisljamm

8. Ево ја постављам кад неће нико...

Један енглески фудбалски клуб, релативно касно основан (у односу на просечан енглески), 80-их година је имао вртоглави успон. Стиже до премијер лиге, а онда и осваја Лига куп и пласира се и први и последњи пут у Куп УЕФА. Онда успевају да одувају Арсенал у последњем колу и изборе опстанак на тај начин. Тада се дешава да Енглези буду кажњени и избачени из еврокупова, па овај тим никада није ни заиграо тамо, а онда после неколико сезона у борби за опстанак и испадају и онда полако тону годину за годином све до аматерских лига. О ком клубу се ради?

ЕДИТ: Сад играју у лиги2 (четврта лига).

9. Ево поставих, јебига. :)

10. brajton?
    oni bas i nisu u cetvrtoj ligi...

11. Није Брајтон. Град у коме се налази овај клуб је далеко познатији по неким другим стварима.

12. Оксфорд Јунајтед. Оксфорд - због универзитета.

13. Јаој, нисам читао лепо, освојили су Лига Куп, није Оксфорд Јунајтед.
    А Вимблдон је сад МК Донс.

14. Јесте, Оксфорд је у питању. Пласирали су се тад једном у европска такмичења, али нису добили шансу да заиграју због Хејсела.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.