Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
postoji wimbldon.neka njegova verzija.
Јесу освојили '86, а занимљиво је да су до трофеја дошли тако што нису играли ни са једном екипом из топ 10 тадашње енглеске прве лиге.
Ај даље, Фендеру.
Јбт, како сам то превидео. Претпоставио сам да је неки универзитески град, Оксфорд или Кембриџ, знао сам да је Оксфорд оиграо у првој лиги, али нисам знао (заборавио сам) да су освојили и Лига Куп.
А Вимблдон јесте сад МК Донс, а ако постоји још бнеки Вимблдон, тај клуб мора да је баш негде у 8. или 9. рангу такмичења.
Ајде једно "лагано" питање:
nikad lololo
Kup Uefa neke tamo 1997?
Не, не. Последњи им јесте европски, Куп Сајамских градова. Не знам да ли то да рачунам у велике трофеје јер је то претеча Купа УЕФА, али сам ја мислио на домаће трофеје.
FA Kup 96?
Не. 1996. је дуплу круну освојио Манчестер Јунајтед. Победили у финалу Купа Ливерпул 1:0.
Mislim da su osvojili Čempionšip 2011. godine valjda, ako se to računa.
Не. Само Премијер Лига (раније: Прва Лига), Куп и Лига Куп.
Да помогнем. Било је то средином прошлог века.
Pa kurac, sta su 1965. osvojili Liga Kup?
Aj da probam npr. FA Kup '59?
Јесте ФА Куп, али није 1959.
Jel bar bilo blizu? lolo
Онако. Да прекратим муке. Следеће године ће "прославити" 60 година од освајања последњег домаћег трофеја.
А Сент Џејмс Парк и даље увек пун. Шта ти је верност!
ZNAČI 1955.! POGODIJO SAM! lolo
Јесте ФА Куп 1955. године.
Ај сад договорите се вас двојица ко ће да поставља питање, пошто сте дали по пола одговора.
pa ja neću sigurno lol
Ćiro Blažević?