Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Meni taj odgovor nešto sumnjiv, ali ajde. Da mu priznamo. :)
Pa oke, kopirao je od negde pun naziv, ne zna covek francuski,
ja pitala, ja bih i samo Velodrom i Marsej priznala, cepidlako Božidare :D
Pa i ja bih samo Veledrom priznao, nego mi ti puni nazivi sumnjivi. K'o da ga je Vlajko učio. :)
Hahahaha :) Inače samo da pohvalim Duba ovako javno, koliko god ga ignorisala personalno, dečko je pročitao svih 180 stranica kviza :) i inspirisao i mne da isto učinim, moram vam reći da smo imali baš odličnih sprdnji dečaci.
Nisam znao tacno sta znaci velodrom, vuce mi na hipodrom, pa na kraju i ispade nesto slicno.
Aj prvo pitanje da mi bude lako:
Koji fudbaler se u mladosti bavio i hokejom na ledu, i rukometom?
Bio je cak i pozvan da igra za rukometnu reprezentaciju?
Ijuuu bruko ne znaš šta je velodrom, s'ti gledao olimpijadu nekad? :D
sprdam se :P
Evropski fuzbaler?
Jari Litmanen?
Jesam gledao Olimpijadu, al me to nije bas zanimalo, jednom se neki porazbijali i nije bas bio lijep prizor.
@Tulumbac kad pisem odgovor, ocu da ga napisem kako treba, a nije bas bila guzva jer je tek pocelo
Evropski je fudbaler.
storm, nije litmanen
Да лупнем, Јан Колер. :)
NMF nije Jan Koler
Aktivan igrač?
Da, jos uvijek je aktivan.
Ljungberg?
ma jes storma, aj sutaj!
On je hot. Ali zar nije u peMziji?
Nije, igra za Chicago Fire.
Jao da Bečam stajl proadao se u AmerikE :)
bilo je to skoro na cetu, a ima vec na ovoj temi, mislim
Notingem Forest jbt! :D