Спортски квиз

1. Koja reprezentacija je najviše puta bila u top 8 na SP, a da nikad nije bila šampion, niti ušla u finale?

Hint: 1930, 1950, 1954, 1958, 1962, 1974, 1990 ovih godina su bili u top 8.

2. Немам сад времена нек постави Цоа или неко други.

3. evo ja cu,kada vec niko nema inspiraciju.

koji igrac se povredio pre svetskog i nije digao pehar prvaka.trebalo je da bude kapiten na tom svetskom

4. Daj neki hint. Pasarela?

5. Ajd ako neće niko da postavi ja bih.

Na SP 62' i SP 02' su se u italijanskoj reprezentaciji na pozicijama golmana javila ista prezimena, a i takođe na pozicijama štopera (ista prezimena, različita od golmana). Golman iz 62' je deda-stric golmanu iz 02', a štoper iz 62' je otac štoperu iz 02'. Koja su to prezimena?

6. Штопер је Малдини, а голман, јебига, не знам. Рецимо да је бранио Лоренцо Буфон, за којег не знам ни да ли је био голман

7. Bravo Džordi, teraj dalje.

8. лололол, усер.

Ко је био најстарији фудбалер на СП 2006?

9. ниједан од њих.

10. Mislim da je neki Iranac.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.