Спортски квиз

1. није иранац, није хислоп, и ђе нађе шовковског лик је 76. годиште :Д

2. и ђе нађе шовковског лик је 76. годиште

Pobrkao sam ga sa jednim drugim golmanom.

3. Ostalo mi nešto u sećanju da je to igrač iz neke nepreterano uspešne fudbalske zemlje. Da nije slučajno iz Saudijske Arabije?

4. Ili onaj tip Angola, Togo, Tunis, Obala slonovače

5. тунижанин је

6. Јесте голман Туниса, Али Бумниџел. 66. годиште... ајде, терај, било је мало повуци-потегни ал ајде.

7. Mislim da sam imao sličicu najstarijeg fudbalera i koliko se sećam bio je golman, ali ne sećam se kako se zvao a glupo mi da guglam.

8. Koja dva srpska fudbalera (obojica su, naravno, igrali za Jugoslaviju ali u različito vreme) su se našli u zvaničnom idealnom timu svetskog prvenstva?

9. Џаја и Беара?

10. Јел се Беара рачуна уопште? Пошто поуздано знам да јесте, ал је Хрват...

11. Беара је Хрват. Он је играо за тим света али нисам сигуран да је икада уврштен у идеалан тим светског првенства.

12. Sekularac je sigurno '62 u Cileu,a da drugi nije neko iz 1930?Ako se secam dobro iz knjige Montevideo,bog te video, mislim da je Milutinac stavljen u idealni tim. Ili Tirke mozda,secam se da su drkali na njega kako je najbolji evropski fudbaler.Ili mozda Jaksa jer su njega zgotivili,iako se nije proslavio u polufinalu

13. Šekularac nije bio u idealnom timu zato što je bila jaka konkurencija na njegovoj poziciji. Miki ti si pogodio za Piksija a ti Zverko za Milutinca. Evo članak ako neko sumnja u ispravnost odgovora. Nek postavlja ko hoće.
    http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_World_Cup_awards

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.