Спортски квиз

1. teo sam da kažem kevin kigen al si me sjebo sa ovim 1755-'56.

2. Jimmy Greaves? Aih sad, našao si period koji ne puštaju ni na Arena Sport.. Jedino Greavesa i Charltona znam iz tog doba, jepse.

3. Sisaj kurac, fora je postaviti pitanje koje znaš, a ne kurčiti se guglom!

Ja znam te informacije jer sam gledao emisiju skoro o tom igraču. A vi znate tridesete pikove sa nba drafta iz 68', pa to nije kurčenje guglom.

4. Dave Newmar Chicago Bulls
    To i mala deca znaju.

5. Stenli Metjuz je bio u pitanju. Nek postavlja ko oće

6. Ja ću jedno...

Košarkaški klub Bešiktaš ima samo jedan broj povučen iz upotrebe. U čast kojeg igrača je to učinjeno?

7. Je l' Iverson što je bio pre neku godinu tamo ?

8. Da lupim, Mirsad Jahović?

9. Da nije neko od igrača dok je bio lockout pre par godina u NBA ?

10. Toliko me zanimalo da sam izgugl'o. Jebeno nikad pogodio ne bih. Poserem im se na istoriju košarkašku, a i uopšte.

11. Ален Ајверсон је био с Бешикташем у Вршцу или Београду, да није он?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.