Znaci ako Hilari ima oko 60 godina, racunamo da je tada imala 20, i da je njena prijateljica rodila sa 25, dolazimo do racunice da taj lik ima izmedju 35 i 40 godina. Znaci ili je na zalasku, ili je zavrsio karijeru. A kapiram da Hilari nije bila sa crnkinjom u sobi, pa treba nekog belca da trazimo.
Jok. Ali nije daleko... tj. ne baš daleko.
Brate ako nije neki poznat igrač onda nema poente, ako je neki Oglum Uguz nikad čuo i slično. Da nije Tundžeri.
Nije ni Salif, ni Ahmed, ni Hidajet, ni Mirsad, ni Bajro...
Jel fazon isto neki Amer iz NBA što je igrao par meseci kod njih?
Jeste! Da sam ranije rekao, bilo bi prelako!
Vilijams se preziva čovek, al' imena ne mogu da mu se setim.
Deron Williams...
Aha :*
Smešni su.
Bivsi kosarkas cija je mater bila cimerka sa Hilari Klinton u fakultetskim danima. E jebite se sad do sutra.
Grent Hil
Znaci ako Hilari ima oko 60 godina, racunamo da je tada imala 20, i da je njena prijateljica rodila sa 25, dolazimo do racunice da taj lik ima izmedju 35 i 40 godina. Znaci ili je na zalasku, ili je zavrsio karijeru. A kapiram da Hilari nije bila sa crnkinjom u sobi, pa treba nekog belca da trazimo.
DA NIJE BRAJAN SKALABRINI?
Grent Hil 85% sam siguran da sam to negde čuo.
Grent Hill jbg
Koje godine je održano finale KEŠ- a u Beogradu, ko je igrao i kojim se rezultatom završilo finale?
Ja mislim da su igrali Juventus i Ajax, godinu i rezultat ne znam.
Msm da je 72', 2:0 za Ajaks.
Ovo je jedno treći put da je postavljeno to pitanje. Rezultat je bio 1:0 za Ajaks. Za godinu nisam siguran mislim da je 74'.
73'
1-0 za Juve, 75. godine??