U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Невероватно. Ја сам чула да је заправо та наводна Лендлова изјава приписивана Сафину. Хвала и извин`те још једном! :)
http://www.cross-court.net/2010/06/trava-je-za-krave-ja-sam-krava.html
Ево и сајта на ком сам прочитао. Хвала анонимном помоћнику :)
Нека постави неко питање.
Који спортиста је као дете повредио екстремитет помоћу којег је касније постао један од највећих мајстора у својој професији, иако су му даване изузетно мале шансе да ће уопште моћи да залечи повреду и да се служи истим?
Давид Виља?
Ноуп.
Рибери?
Армстронг? Мислим, мудо није екстремитет, ал је баш потребно за врхунски бициклизам. :)
Није, Млато, мада ми се свиђа како размишљаш. :)
Пеки, Риберију је у саобраћајци озлеђено лице. Можда изгледом плаши противнике, али нисам на то мислио.
Гаринча? Имао је краћу ногу.
А још су му и обе ноге биле накривљене удесно, али је то урођено.
Чекај, јел јесте?
Кажем ти урођена аномалија. У питању сам навео да је повреда задобијена у детињству. Их, бре, Пеки, све си погубљен. :)
ko sad postavlja pitanje?
Да погодимо прво спорт. :)
Фудбал?
Не. Ево хинт: још раније у детињству преживео опаку болештину.
Neki košarkaš, naš?
Ни једно, ни друго.
Тенисер?
Меси?