Спортски квиз

1. E ja cu ti objasniti Podgoričani su bili dobri samo u rukometu (ženskom).. sto se tice basketa najveći uspjeh im je ulazak u prvu ligu jugoslavije 1979 godine.. A posle toga 1981 godine su uzeli osmo mjesto na Drzavnom elitnom takmicenju sto je za njih bio znacajan uspjeh.. Dok su u sezoni 1985-86 osvojili trece mjesto sto je i najbolji rezultat u istoriji kosarkaskog kluba pod Goricom.
    Beranac ;)

2. a znam pa i ove su godine bili u final 4 u NLB ligi al su pukli od partizana . nego sam ja govorio o Ex Jugi :P

3. E sad si daleko. Mislio sam grad posle Okk

4. E i ol priznat da su Splitćani osvojili 1987 pa da nastavljamo ? Jugoplastika bre !

5. Ajde na PVT te prepiske o uspehu vaših klubova, ovde je kviz.

Da nije OKK Novi Sad?

6. Fmp bem li ga ne znam kako se zvao pre.. ? Metalac sta li :D

7. Onaj što pravi traktore...

8. Haha, pa Pronto je zapravo pogodio. Ajde Pronto pitaj.

9. Ljudi nemojte zajebavat , ovaj ima pogrešnu informaciju od 1987 do 1990 je osvajala Jugoplastika dok je u sezoni 1989-90 osvojila i evropsko prvenstvo , ako postavljas pitanje moras imad tacne informacije da potkrijepis odgovor !

10. Koji je bio rezultat meča Jugoslavija - Urugvaj na SP 1930.?

11. 3-1 za Urugvaj.. ?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.