Спортски квиз

1. Da potvrdim da je Kolumbija tačan odgovor.

2. Valjda sad ja...Dvojica sportista su rodjaci,jedan je teniser(rank u prvih 15) a drugi je fudbaler jednog premijerligasa(mozda i najbolji igrac te ekipe).....

3. Endi Marej i Čarli Adam

4. Pa jel sa Marejem ? Jebeno je pitanje :D

Aj da probamo.. Ferrer i Fabregas ?

5. Дел Потро и Тевез? Ај помози мало...

6. Recimo Almagro i David Silva ?

7. Nije Del Potro u prvih 15 trenutno i ja sam to pomislio..

8. Ма знам, него реко' можда мисли по снази у први' 15, а не тренутно.

9. Troicki i Vidić? :D :D :D

10. Soderling i Elmander?

11. Davidenko i Pavlicenko. xd

12. Čini mi se da Branimira nema 12 sati, aj ako neko hoće da izgugla ovo...mene mrzi.

13. Па колико ја разумем правила он има још десетак сати да одговори, пошто је прво неодговорено питање било пре пар сати. Било како било, не би било лоше да неко изгугла и каже да ли је неко већ погодио. Ако нико није погодио онда да гађамо даље...

14. Da u pravu si YouCant... Teoretski bi ovako moglo u nedogled, ja dam mogući odgovor postavljač se javi kroz 11 sati i kaže nije, onda opet ja....pa on kroz 11 sati...Možda bi trebalo dati neki objektivan rok, a ne subjektivan tj vezan za ponuđen odgovor ? Ako grešim ispravite me...

15. Јесте ово јебада... Било би лепо кад би неко срочио мало боље и прецизније, па да убацим тамо.

16. Ovo ne može ni da se gugluje, nema teorije.

17. Ja sam guglao i jedino što sam saznao je da Ana Ivanović i Bane Ivanović nisu rođaci, pa reko da to podelim sa vama, možda to nemoke koristi.

18. Можемо да ограничимо трајање једног питања на 24 часа, а одговор постављача на 6. Тј. ако 24 часа нико није одговорио тачно на питање, онда нека поставља ко хоће или кога одабере постављач. У сваком случају не видим зашто би могло једно питање да траје седам дана. Ако је много тешко, да пређемо на неко лакше сутрадан. А ако је већ десет људи покушало, а нема постављача да одговори 6 сати онда је глупо чекати цео дан на њега. Он може касније да понови питање кад дође на ред или да потврди да је неко погодио кад се улогује. Тако да бих ја ово 12 сати изменио тако што би одвојио на читаво питање 24, а на верификацију одговора 6. Ако је ОК, убаци ово у почетни пост, а можеш и да коригујеш ове вредности.

19. И да додам да би у том случају требало направити изузетак на неодговорена питања у току раних јутарњих часова.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.