Спортски квиз

1. Slažem se, samo nek se izjasne ljudi oko vrednosti ... A dok se ova pravna zavrzlama ne reši, ako se slažete, dajem sebi za pravo :
    Kako glasi nadimak bivšeg fudbalera Željezničara i reprezentacije Jugoslavije Mirsada Baljića, inače poznatog po “bicikla driblingu” ?

2. Ne spemuj kviz. Kviz je svetinja, a svetinja se ne spemuje.

Ne znam zbog čega ljudi postavljaju pitanja, ako nisu u mogućnosti da potvrde ispravnost odgovora? Ranije je to sve bilo drugačije.

3. Pronašao sam ja.. I niko nije pogodio :D

4. Ako je tako..sorry! Povlačim pitanje. Samo ostaje da i dalje čekamo Branimira...

5. Mirsad Žvaka Baljić :)

6. Aj reću i nek postavi sledeće pitanje ko oće, tj ko prvi stigne da napiše..... Conga i N'Zogbia su rodjaci..

7. Ajde sani prosvetli nas.. Jel mogu ja da postavljam sledece pitanje posto sam tacno odgovorio na Arlobezovo ?

8. A ja mislio Tomaš Berdih i Tomaš Rosicki.

9. Tako je Verbalni. Pali..

10. Ko je i u kom je minutu postigao gol za Njemačku repku u finalu protiv Argentine 1990 godine ?

11. Tebra , mislim da smo po svemu sudeći ostali samo ti i ja na ovoj temi :)

12. Ha,ha ima ih još. Pogodio ?

13. Breme je 100 posto, al ne znam u kom minutu.

14. Изменио правила. Ваљда су сад добра.

15. A pitanja nigdje.

16. Улажем амандман на:

Предлажем да се текст

3. У случају да се постављач питања у наредних 6 часова од првог понуђеног одговора не удостоји да саопшти да ли се међу понуђеним одговорима налази неки тачан

измени и да гласи овако:

3. У случају да се постављач питања у наредних 6 часова од најстаријег понуђеног одговора на који још увек није одговорио не удостоји да саопшти да ли се међу понуђеним одговорима налази неки тачан

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.