Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Slažem se, samo nek se izjasne ljudi oko vrednosti ... A dok se ova pravna zavrzlama ne reši, ako se slažete, dajem sebi za pravo :
Kako glasi nadimak bivšeg fudbalera Željezničara i reprezentacije Jugoslavije Mirsada Baljića, inače poznatog po “bicikla driblingu” ?
Ne znam zbog čega ljudi postavljaju pitanja, ako nisu u mogućnosti da potvrde ispravnost odgovora? Ranije je to sve bilo drugačije.
Pronašao sam ja.. I niko nije pogodio :D
Ako je tako..sorry! Povlačim pitanje. Samo ostaje da i dalje čekamo Branimira...
Mirsad Žvaka Baljić :)
Pa reci sanšajne
Aj reću i nek postavi sledeće pitanje ko oće, tj ko prvi stigne da napiše..... Conga i N'Zogbia su rodjaci..
Ajde sani prosvetli nas.. Jel mogu ja da postavljam sledece pitanje posto sam tacno odgovorio na Arlobezovo ?
A ja mislio Tomaš Berdih i Tomaš Rosicki.
Tako je Verbalni. Pali..
Ko je i u kom je minutu postigao gol za Njemačku repku u finalu protiv Argentine 1990 godine ?
Breme u 83.
Tebra , mislim da smo po svemu sudeći ostali samo ti i ja na ovoj temi :)
Ha,ha ima ih još. Pogodio ?
Mateus?
Breme je 100 posto, al ne znam u kom minutu.
Pogodio si tebra :)
Изменио правила. Ваљда су сад добра.
A pitanja nigdje.
Улажем амандман на:
Предлажем да се текст
измени и да гласи овако: