U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Aj ne cjepidlači, nego daj pitanje.
YCHTT, amandmnam ti je pravi radikalski, nema se šta prigovoriti! A šta kada, kao sada, nema postavljača pitanja ovoliko? Tu isto treba rok od šest sati, trulo je pogađati, a ne preuzeti štafetu... Pitam ja čim stignem na poso!
У међувремену у Немачкој.
http://www.bl.uk/learning/images/medieval/patterns/Pattern%2010-%20motorway%20l.jpg
Ahahahahahahahaha! Koji si ti ludak! HAHAHAHA. Ali Oksara nema kola, crna beda! :)
Ajde, ajde:
Papa Buba Diop...Uf al' sam se tad lozio na Senegal. :)
Jašta! Ja pobegao iz škole da gledam tu tekmu. Kvota na Senegal 14. Svi veliki magovi kladionice igrali na Francusku, kad na poluvremenu skače jedan matori i kaže: "Evo vam svima kurac. Ja imam tri tiketa - na jednom iz dvoje u dvojku, na drugiom iz dvojke u iks i na trećem iz dvojke u keca. Pušite mi kurac, neka sad pobedi ta vaša Francuska, ja sutra kupujem nove cipele!" :)
Pitaj!
Ko je postigao jedini gol za Olimpijakos u utakmici protiv Liverpula na Enfildu u sezoni 2004/2005? Podsecanja radi,Liverpulu je trebala pobeda od 2 gola razlike za prolaza,gubili su 0-1,preokrenuli na 3-1 onim fenomenalnim golom Dzerarda,a ostalo je istorija... :)
Ривалдо?
Yeap. Ceraj.
EDIT: Kakav jebeni kapiten!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YSwilt4kfFM
Мало теже питање, па ћу помагати...
Milvol zbog Mućki?
:) Није. Гледао је неку утакмицу када му је то пало на памет.
Zbog pičaka nije sigurno, Engleskinje su gaborke par ekselans :) Možda video kafanu na stadionu?
Zbog boje dresova? :S
Нису ни пичке ни алкохол, али јесте у питању спортски мотив. :) Нису ни дресови. Разлог је заправо добар да се пређе у неки клуб, али се он због нечега мало зајебао.
Video da Englezi ostavljaju srce na terenu?
Није ни срце на терен, али је мало ближе одговору. Гледао је неку утакмицу и нешто га је одушевило. И тад је рекао: "или Рединг или ништа"!
ЕДИТ: Упс! :)
Primili su mnogo golova jer su imali kitu od golmana i on je teo da pomogne?
Možda navijači ?
Нису навијачи (али најближе до сад), није хтео да помогне. Ево да помогнем мало. Гледао је утакмицу финала баража за пласман у Премијер лигу Рединг-Болтон коју је Рединг изгубио у продужецима иако је водио 2:0. (Овај резултат уопште није битан).