Спортски квиз

1. Aj ne cjepidlači, nego daj pitanje.

2. YCHTT, amandmnam ti je pravi radikalski, nema se šta prigovoriti! A šta kada, kao sada, nema postavljača pitanja ovoliko? Tu isto treba rok od šest sati, trulo je pogađati, a ne preuzeti štafetu... Pitam ja čim stignem na poso!

3. Ahahahahahahahaha! Koji si ti ludak! HAHAHAHA. Ali Oksara nema kola, crna beda! :)

Ajde, ajde:

Čiji gol je najavio katastrofalni nastup Francuske na SP 2002?

4. Papa Buba Diop...Uf al' sam se tad lozio na Senegal. :)

5. Jašta! Ja pobegao iz škole da gledam tu tekmu. Kvota na Senegal 14. Svi veliki magovi kladionice igrali na Francusku, kad na poluvremenu skače jedan matori i kaže: "Evo vam svima kurac. Ja imam tri tiketa - na jednom iz dvoje u dvojku, na drugiom iz dvojke u iks i na trećem iz dvojke u keca. Pušite mi kurac, neka sad pobedi ta vaša Francuska, ja sutra kupujem nove cipele!" :)

Pitaj!

6. Ko je postigao jedini gol za Olimpijakos u utakmici protiv Liverpula na Enfildu u sezoni 2004/2005? Podsecanja radi,Liverpulu je trebala pobeda od 2 gola razlike za prolaza,gubili su 0-1,preokrenuli na 3-1 onim fenomenalnim golom Dzerarda,a ostalo je istorija... :)

7. Мало теже питање, па ћу помагати...

Легендарни бугарски голман Борислав Михајлов је у најбољим годинама потписао за један енглески друголигашки клуб. Најбизарније у свему томе је разлог због ког је он пожелео да потпише за тај клуб. Који је разлог (главно питање) и који је клуб у питању (мање битно)?

8. Milvol zbog Mućki?

9. :) Није. Гледао је неку утакмицу када му је то пало на памет.

10. Zbog pičaka nije sigurno, Engleskinje su gaborke par ekselans :) Možda video kafanu na stadionu?

11. Zbog boje dresova? :S

12. Нису ни пичке ни алкохол, али јесте у питању спортски мотив. :) Нису ни дресови. Разлог је заправо добар да се пређе у неки клуб, али се он због нечега мало зајебао.

13. Video da Englezi ostavljaju srce na terenu?

14. Није ни срце на терен, али је мало ближе одговору. Гледао је неку утакмицу и нешто га је одушевило. И тад је рекао: "или Рединг или ништа"!

ЕДИТ: Упс! :)

15. Primili su mnogo golova jer su imali kitu od golmana i on je teo da pomogne?

16. Нису навијачи (али најближе до сад), није хтео да помогне. Ево да помогнем мало. Гледао је утакмицу финала баража за пласман у Премијер лигу Рединг-Болтон коју је Рединг изгубио у продужецима иако је водио 2:0. (Овај резултат уопште није битан).

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.