Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Поето, рекао сам бивши фудбалер. Али си на добром трагу, најближи си до сада.
Предраг Спасић?
Ђорђе Томић?
Djordje Milovanović
Tomba la Bomba ! He,he
Браво, Арлобезже, пуцај! :)
Едит: Ит из ај, Стивен!
Nemam trenutno ideju, nek puca ko prvi stigne.
Mogu ja?
Ја мислим да ми је питање било баш врхунско.
:)
pucaj, dube.
Bilo je. Slobodno Dub.
http://www.unitylottery.co.uk/images/Shire%20Trust%20Logo_1184580105.JPG
http://www.coolmore.com/images/dynamic/stallion_18_rock_of_gibralter_8.jpg
Ferguson
Jebo me konj ovaj, sa pedigreom. Goni dalje. Mogao si iz pristojnosti da omašiš jednom.
Може објашњење?
Pardon. Pa ovo prvo je grb prvog kluba u kojem je Fergi bio menadžer, a Gibraltarska Stijena je pastuh koji je jedno vrijeme bio u njegovom vlasništvu. On je poznat kao veliki ljubitelj konja.
Za klub znam da je škotski i to mi je bilo dovoljno. A konj jebemliga pitaj Dub-a, bolje traktor da je stavio.
Свиђа ми се како потпуно различито размишљате. Један имао једну идеју, а други дошао до одговора потпуно другачијом логиком.
Ajde postavljaj pitanje, a može i rebus neki.
Svetski je rekorder po broju datih golova na jednoj vaterpolo utakmici 28. Igrao je 80 tih za Jugoslaviju i bio tri puta najbolji vaterpolista sveta. Ime i prezime ?