Игор Милановић?
Eh, to bi bilo suviše lako. Nije. (rebuse prepuštam vama tu ste majstori)
Е, онда стварно не знам... Повлачим се.
Ja tad nisam bio ni u guzici, ne znam odg na ovo pitanje, jebi ga, a nema baš puno ljudi. Sve nade polažem u Stivena.
Manojlovic ?
Nije, ne znam kako da pomognem. Hrvat je...a zove se Milivoj :)
Na jednoj utakmici između Jugoslavije i Gvatemale, u utakmici koja je završila 62:0 za Jugoslaviju, Milivoj je dao 28 golova.
Čestitam Dub, da ne smaram više, to je Milivoj Bebić, legendarni vaterpolista i jedan od najboljih svih vremena. Ajde dajte neki rebus.:)
Sta treba ovde da pogodim ? :D
Loran Blan?
Jes, Blan ga ljubio u ćelu prije svake utakmice koju su igrali zajedno.
Koja su imena igrača koji su dali golove za Srbiju na utakmici protiv Rumunije u Konstanci u okviru kvalifikacija za SP 2010? Bilo je 3:2 za nas.
Jovanović, Krasić, Lazović?
Jovanović mislim da je dao jedan.
jedan dao lane, jedan bio autogol, a treći... jebem li ga, možda neki zadnji vezni, ili odbrambeni...
Da nije zadnji dao Tosic?
Za Jovanovića i autogol ste pogodili, a ovaj gol što vam je ostao je dao jedan odbrambeni igrač neki volej preko glave, kao makazice neke.
Ивановић?
Jeste Bane je.Sad se vi dogovorite ko će.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Игор Милановић?
Eh, to bi bilo suviše lako. Nije. (rebuse prepuštam vama tu ste majstori)
Е, онда стварно не знам... Повлачим се.
Ja tad nisam bio ni u guzici, ne znam odg na ovo pitanje, jebi ga, a nema baš puno ljudi. Sve nade polažem u Stivena.
Manojlovic ?
Nije, ne znam kako da pomognem. Hrvat je...a zove se Milivoj :)
Na jednoj utakmici između Jugoslavije i Gvatemale, u utakmici koja je završila 62:0 za Jugoslaviju, Milivoj je dao 28 golova.
Čestitam Dub, da ne smaram više, to je Milivoj Bebić, legendarni vaterpolista i jedan od najboljih svih vremena. Ajde dajte neki rebus.:)
http://goodbye-mag.com/wp-content/uploads/2006/09/Fabien-Barthez-3.jpg
http://godwhisperers.org/wp-content/uploads/2010/11/ist2_2777114-kiss-lips.jpg
Sta treba ovde da pogodim ? :D
Loran Blan?
Jes, Blan ga ljubio u ćelu prije svake utakmice koju su igrali zajedno.
Koja su imena igrača koji su dali golove za Srbiju na utakmici protiv Rumunije u Konstanci u okviru kvalifikacija za SP 2010? Bilo je 3:2 za nas.
Jovanović, Krasić, Lazović?
Jovanović mislim da je dao jedan.
jedan dao lane, jedan bio autogol, a treći... jebem li ga, možda neki zadnji vezni, ili odbrambeni...
Da nije zadnji dao Tosic?
Za Jovanovića i autogol ste pogodili, a ovaj gol što vam je ostao je dao jedan odbrambeni igrač neki volej preko glave, kao makazice neke.
Ивановић?
Jeste Bane je.Sad se vi dogovorite ko će.