Спортски квиз

1. Dzerard dao jedan...Drugi je dao jedan totalni anonimus,izdanak Liverpulove skole,a treci gol tadasnji treci napadac Liverpula,koji je kasnio igrao i za Atletiko...

2. E,posto moram da idem,necu biti tu posle,da vam reknem odgovor,pa onaj ko je prvi rekao Stivija,neka postavlja...Golove su dali Sinama Pongol,Neil Melor i Stivi G...

3. De se igubi Stiven?

4. Anderleht - Partizan...Busufa malo iskopao teren i Partizan prošo dalje.

5. Nije, ovo je poznatija utakmica :D

6. Bekam pred Turcima zviznuo loptu preko tribine?
    EDIT: Ako mislis na utakmicu znam da je Turska Enlgeska, e sad kontam da je negde 2003-2004 igrana kad je Bekam imao onu kosicu, i verovatno su neke kvalifikacije u pitanju.

7. Rte, nisi baš sve pogodio.

8. Robinson debilčina ćušno busen i (valjda) Nevil, ni kriv ni dužan, ćušno autogol.

9. Ma Mijatović-prečka!!!

10. Jugoslavija-Olandija SP Francuska 1998.

11. Rnrt rain je pogodio igrača.

12. A da nije gol sa 50 metara?EDIT:
    Ili Evro promasaj penala isto protiv nekog u Portugalu, e Evropsko prvenstvu, al' to ne znam protiv koga je.

13. Nije gol sa pedeset metara, pa gledajte mao slike.

14. Ma neki šut-promašaj nebu pod oblake je...Ne mogu provalit šta je ovo bijelo ponjivi s ovom giga rošom...

15. kad je Bekam imao onu kosicu,

Panjković akademijooo!

16. To je samo jebena rupa :) Pa džonovane sve si rekao.

17. Dzonovane, poenta je u rupi, znaci iskopao busen zemlje, il' negde blizu, k'o sto rekoh jedino mi ostalo Bekamovo ubijanje nekog u publici isto iz penala 2004-te u Portugalu, al' tu ne znam protiv koga su igrali.

18. Pa to je rnrte, igrali su baš protiv Portugala 2004. u 1/4 finalu. Desnica je simobl Bekama, go je go, pa šut nebu pod oblake i kopanje rake na terenu. I skenjani navijač, jer su ispali na kraju. Mogao je kopati rupe za bandere poslije te utakmice. Goni dalje.

19. Ma ono je gnojivo neko, krua mi!