Спортски квиз

1. O dokle ces vise o jebenom biciklizmu pitanja da postavljas...

2. Vi o fudbalu ja o biciklizmu :)

3. Хусховд? или Хушовд? :Д

4. A da li ti je možda palo na pamet da jebeno više ljudi prati fudbal?

5. Vi o fudbalu ja o biciklizmu :)

Nije poenta u tome,poenta je da vise ljudi na ovom kvizu prati ekipne sportove,ili tenis,itd...Mali je broj onih koji prate biciklizam,pikado,bocanje,itd. I onda ti postavis,i mi treba da cekamo tih 10 posto ljudi da se odgovori na pitanje. Nista licno,svaka cast sto gotivis drugaciji sport od vecine,samo kazem da je malo dosadno. :D

6. dvajt nije :)

Dub, jeste palo mi je..Ali ovo je sportski kviz...sto znaci da ukljucuje sve sportove...

Cek a niste se zalili kad je neko onomad postavljo pitanja za snuker?Biciklizam prati puno ljudi, ali snuker...

7. Nije poenta u tome,poenta je da vise ljudi na ovom kvizu prati ekipne sportove,ili tenis,itd...Mali je broj onih koji prate biciklizam,pikado,bocanje,itd. I onda ti postavis,i mi treba da cekamo tih 10 posto ljudi da se odgovori na pitanje. Nista licno,svaka cast sto gotivis drugaciji sport od vecine,samo kazem da je malo dosadno. :D

I biciklizam je ekipni sport :) a ne svrstavaj biciklizam u pikado bocanje itd..Posto tu ne spada :)
    OK menjam pitanje..Odgovor je Andy Schleck...

8. Ma ne napadam te, ali stvarno nema jebene šanse da znam ikoga iz tog sporta osim jednojajog.

9. Pogledaj jednom trku :) mozda je za vecinu ljudi glup sport...ali za mene je super...

10. Контадор, Винокуров, Кавендиш? То су сва имена која знам.

11. Replika: Niko nije rekao da je glup sport.

12. Kako je pravo ime takozvane pozicije 'dvojka' u kosarci? :) moze i strani naziv, moze i domaci..

13. Replika: Niko nije rekao da je glup sport.

Ne brini nisam pokusavao da vam stavim (lololo) reci u usta :) ja samo kazem kako vecina ljudi koji ne razume biciklizam misli :) za njih je glup, njima je to okretanje pedala samo...

14. Бек или бек шутер. Ваљда си на то мислио...

15. to :) bek i suter po naski, po americki shooting guard :)
    Nadam se moja buduca pozicija :P
    cepajte odo ja d spavam :) laku noc :)

16. Препуштам, саће ми кобаје.

17. ajd onda vezano za ono moje :) Ko je najbolji igrac ikada na toj poziciji ? :)

18. Haha, tek neki dan sam saznao koja je bio pozicija.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.