realno ja nisam ni znao do pre nekog dana kad mi rekose da mi je bek sudjen pa reko da vidim malo kakva je pozicija :) realno ima dobrih igraca na beku, pored MJ tu je kobi, rej alen, ajverson, dvejn vejd itd
Za transfere kog igrača je dosad izdvojeno najviše novca? Dakle, da ne bude zabune, misli se na zbir novca za sve transfere. Npr. Kristijano prešo u mančester za 10 miliona, pa u Real za 93. Dakle 10+93=103. I odmah da kažem nije on u pitanju.
realno ja nisam ni znao do pre nekog dana kad mi rekose da mi je bek sudjen pa reko da vidim malo kakva je pozicija :) realno ima dobrih igraca na beku, pored MJ tu je kobi, rej alen, ajverson, dvejn vejd itd
Ja nemam pitanje. Ko hoće nek postavlja.
Име прве и једине гимнастичарке која је оцењена максимланом десетком, колико је година имала и где се то догодило?
Hahaha, i ko joj je bio jebač kad je odrasla, kada joj je skinuo đanu i u kojoj pozi?
Ajde ona Korkina?
Nađa Komaneči, recimo 15
Својеврстан рекорд у свету, требало би да се зна. Можда је чак и најпознатија гимнастичарка икада.
Није.
Тачно, додуше непуних 15. Ајде и такмичење, па преузимај
Uh, za takmičenje ne znam, verovatno neka Olimpijada
Ајде, небитно, доста је и толико. Иначе, Монтреал 76-те је у питању. Пуцај.
takmicenje: vrtenje na dildou... lololo
Za transfere kog igrača je dosad izdvojeno najviše novca? Dakle, da ne bude zabune, misli se na zbir novca za sve transfere. Npr. Kristijano prešo u mančester za 10 miliona, pa u Real za 93. Dakle 10+93=103. I odmah da kažem nije on u pitanju.
Зидан?
Nije Zidan
Анелка?
To je lako. Nikolas Anelka.
Zola pogodio prvi, teraj
Динамо Загреб