Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Neka Straja postavlja, meni nista ne pada na pamet.
Evo palo mi je nesto na pamet, znaci ovako:
u jebote :D de nadje to pitanje...
Martin Palermo je jedan.
Jeste, ostaju jos dvojica, recimo, jedna ocigledna pomoc, trebalo bi da su skoro svi latinoameri, osim ako neko ne zna za jos koga... :)
Zar nije ovo bilo? Još je gore što se ne sećam koja su druga dvojica. xD
Ne znam da li je bilo, ako jeste ti procesljaj temu pa nadji odgovor. XD
Elem, jedan od njih je bas ludak, mozemo reci ikona toga, lako prepoznatljiv.
Treci je vec potezak, ja znam jednog Argentinca jos i jednog Urugvajca. Mislim da to zajednickim snagama mozete odgovoriti.
Ладно било, сећам се и ја питања, ал одговора не могу да се сетим никако. :)
znam da jedan ima dugu kosu, taj je urugvajac, Sebastijan tako nešto, ne znam prezime
Ajde Petre da priznamo to. U pitanju je Sebastian Abreu, naravno Sebastian Loko Abreu.
Posljednji je laganica, vjerovatno najludji lik u istoriji fudbala.
Džimi Džons?
Nije on, ali iskreno da ti kazem i ne znam ko je taj lik, tj. za takvog fudbalera nikada nisam cuo.
Kanidja? :)
Ili Igita?
Zezaš me?
http://tracara.com/wp-content/uploads/2009/07/vini-dzons.jpeg
Samo što sam se šalio da se zove Džimi...zove se Vini.
Vini is more like it. Ali on bi bio 'lunatic' ne 'el loco'
Barton iz Sitija nekad...
Mancester odgovorio sa Igitom, koji veci ludak ce biti od njega. Ja znam jos jednog, a to je Ugo Gati, nekadasnji golman Boke i Argentine (tamo su najveci ludaci) koji cini mi se drzi rekord po broju nastupa u argentinskoj Primeri (po tome sam ga i nasao).
Znam za Vinija Petre, jer obozavam Ricijeve filmove. Znam i da je bio fudbaler, ali nisam skontao da si na njega mislio.
Džimi Džamp.