Саво одиграо једну за Србију, Илић осам.
А на Партизановој листи Илић је седми са 211 голова, Саво девети са 191.
Договорите се ко ће даље, обојица сте по једног рекли.
Hahhaha samo ti cepaj Bili, nemaš frke .. :)
Kup je ukinut pre par godina .. ako nije Sale pogodio, biće da je godina manje više .. neka bude 2010 .. mada mislim da je Sale pogodio :)
Ovaj me zajebava ... :)
Razumijem se u odbojku isto kao i u šah .. a u šah se razumijem isto kao i u boćanje .. a u boćanje se ne razumijem.. tako da ću da prećutim ovo .. jer baššš ali bbaš ništa ne znam .. evo neka bude 2006. godina
Samo da li je Ilić medju top 10 najboljih strelaca Partizana ?
Саво одиграо једну за Србију, Илић осам.
А на Партизановој листи Илић је седми са 211 голова, Саво девети са 191.
Договорите се ко ће даље, обојица сте по једног рекли.
Lolo, moj je bolje plasiran, kobe :)
2009
Hahhaha samo ti cepaj Bili, nemaš frke .. :)
Kup je ukinut pre par godina .. ako nije Sale pogodio, biće da je godina manje više .. neka bude 2010 .. mada mislim da je Sale pogodio :)
Nije Sale pogodio, a nisi ni ti :)
2008
A onda je 2008 .. nema koja drugo .. ajde Sale cepaj :)
Tako je :) ajd Sale.
http://www.juznifront.net/fk_partizan/najbolji_strelci.htm
Evoo ovoga što mi je drug poslao, jedva ga iskopah iz inboxa na facebook .. ovde nema Saše .. mada možda je ovo greška neka .. :)
Koje godine je uvedeno sadasnje pravilo bodovanja u odbojci i kako je glasilo staro? :)
Ja nemam pojma :)
Mislim da je neke 2001. ili 2002. a ranije je set bio do 15 koliko se sećam.
Ovaj me zajebava ... :)
Razumijem se u odbojku isto kao i u šah .. a u šah se razumijem isto kao i u boćanje .. a u boćanje se ne razumijem.. tako da ću da prećutim ovo .. jer baššš ali bbaš ništa ne znam .. evo neka bude 2006. godina
Evoo ovoga što mi je drug poslao, jedva ga iskopah iz inboxa na facebook .. ovde nema Saše .. mada možda je ovo greška neka .. :)
Није ти то тазе табела. Па и Дијара је ја мислим дао преко сто комада.
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Partizan#Player_records
Lazare, nije.
Spominjale su se neke promene tokom igre, koliko se sećam.
А на ово Салетово, ја мислим да је негде око последње Олимпијаде, нека 2009. Победе од 3-0 и 3-1 доносе 3 бода, победа 3-2 два бода и пораз 2-3 1 бод.
A na to misliš? Neka bude 2008. godine.