Спортски квиз

1. Јок. Ево још помоћи. Играо на ОИ у Сиднеју.

2. Joк. Имао једно спектакуларно закуцавање. Сада бисте требали лако да погодите.

3. Е, ако је Картер имао ЈЕДНО спектакуларно закуцавање, онда јеби га!

Ако ниси мислио на њега, Млато, да пробам. Џејсон Кид?

4. Знам да је Џејсон Кид за његово закуцавање 2000. рекао да је најбољи потез у историји кошарке.

5. Кешељ може да га учи.

6. Јесте Винс Картер, звани Саксофониста, свирао ваљда саксофон кад био мали. Човек има баш јебена закуцавања.

Едит: @НМФ мислио сам у Сиднеју, не уопште.

7. Нисам имао појма да су га звали Саксофониста, погодио сам на основу овог што си рекао за закуцавање. Лепа занимљивост за запамтити. :)

У којој лиги се и даље користе стара кошаркашка правила? ( 2 полувремена по 20 минута, 35 секунди напад итд...)

8. Требао си да дефинишеш - "спектакуларно" јер је по мени пола његових закуцавања такво.

9. Данкане, пичи даље.

10. Најбољи шпански рукометаш у историји, и други најбољи играч у историји рукомета уопште, није уопште био Шпанац нити је Шпанија једина репрезентација за коју је играо и освајао трофеје. О коме се ради?

11. Nisam toliko pratio rukomet ali ovaj je neprejebiv - Talant Dušebajev!

12. Талант Душебајев, мислим да је и за Русе тј. СССР играо.

13. Ае, знао сам да је лако... пуцаш Душане.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.