Спортски квиз

1. Nesto slicno :)

Pomoc, isto SP kao i u prethodnom pitanju, ne i ista utakmica :)

2. da nije senegalac neki ? i da li mislis na fazu takmicenja ili na minut jer ovo vec postaje cudno?

3. poslije utakmice, trazim klip, al ne mogu nigdje da nadjem to.

EDIT:da dodam i to da sam poludio zbog ovog pitanja.

4. Oooo da :)
    Posle izvodjenja penala Cufre, Kufre, bem li ga, shutnuo Mertesakera, jeeeebiga, ko gubi ima pravo da se ljuti :)

5. Koji fudbaler je vec sa 14 godina imao crni pojas u dzudou?

Rodjen je u provinciji ciji naziv se cesto koristi kod nas.

Igrao je u spanskoj, engleskoj i francuskoj ligi. Jos uvijek je aktivan igrac u jednoj od ove tri lige i igrao je danas.

6. Zenden.

He earned his judo black belt by the age of 143 and was three times judo champion of his home province of Limburg.4 However, at the age of 16 he chose to pursue a career in football. He is also a vegetarian and has been since the age of 19.

7. Igrao u PSVu, Barseloni, Chelsea-ju, M'boroughu, L'poolu, Marseilleu i sada igra u Sunderlandu.

Niknejm nastavi.

8. Kako se zove jedini fudbaler koji je ovog leta igrao na takmicenju reprezentacija, a da je iz cetvrtog ranga takmicenja u svojoj zemlji?

9. Je li iz Novog Zelanda?

10. Nije. I mislim da ide sa kao predlog ispred Novog Zelanda :)

11. Неки Африканац?

12. Čini mi se da je neki Afrikanac, golman. Rezervni Gane. Ali jebeš ga da se sjetim.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.