Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sokrates
jes
Nemam sad vremena. Nek postavlja neko drugi.
Крис Водл?
Кевин Филипс?
Sreta pogodio.
Е'о једно кул питање:
Буфон?
Bufon?
Ако јесте Буфон, нека поставља ко стигне, одох.
Јок. Буфон га је касније, кад се појавио, избацио из прве поставе.
Pagliuca da nije?
Tafarel
Ц.
Дакле, е'о једна хинтара: Кад га је млађани Буфон збацио на клупу овај је прво отиш'о кратко на позајмицу у неки клуб (то небитно), ал' касније дефинитивно отиш'о из Парме у клуб који је тако важио за један од најслабијих у Серији А и често испадао у Б и враћ'о се. Мислим да је у тренутку кад је тај голман преш'о, тај клуб био друга лига - нат шр. Вероватно га већина више повезује с тим клубом него с Пармом.
Da nije Anđelo Peruci? Moje veoma ograničeno znanje o Seriji A u tom periodu staje ovde...
Јесте Перуци бранио у том финалу, али за Јувентус. :Д
Sad sam izguglao, bilo je skoro pitanje o njemu na ovoj temi...
Luka Bući xD, ajd da postavim da umre kviz.
Igrao u saragosi, pa u čelziju, ako sam lepo kapirao, a meni jedino od trenera tih godina na pamet pada poketino, a opet, on je argentinac, pa se ne uklapa u prvi deo pitanja, a nije ni igrao u čelziju koliko znam.