Kako glasi zajedničko ime i nadimak trojice nekadašnjih američkih boksera, od kojih je jedan bio svetski profesionalni šampion, drugi olimpijski, a treći i jedno i drugo?
E kurac moj, sve mi je bilo logično, sem da je igrao za četiri londonska kluba lolol. Aj da probam, s obzirom da je jedini londonski klub koji je osvojio lš Čelzi, može biti samo Frenk Lampard
Јесте Бенајун. Браво мајсторе :Д
Све у дресу Ливерпула. Играо је још и за Вест Хем, Челси, Арсенал и КПР, а сад је у Макабију из Хаифе са Стојковићем.
Цепај даље.
Jeste Anortozis. Kad je turska okupirala severni kipar, presli su na drugu stranu granice
Sugar Ray Robinson je jedan, ostalih secera ne mogu da se setim, ali sam 99% siguran da na to mislis
Tako je, Šugar Rej Robinson je svetski, Šugar Rej Sils je olimpijski a Šugar Rej Lenard je oba. Teraj dalje...
Lord.
лоло није, ал била би фора.
Ronaldo?
Dmitar Berbatov?
Runi?
Нису они. Мала помоћ, играо је за 4 лондонска клуба, али овај рекорд није поставио ни у једном од њих. Освојио ЛШ и ЛЕ, али није играо у финалима.
Anelka?
Није.
Игра сад у клубу заједно са једним нашим репрезентативцем.
Jusi Benajun?
branko jereminov???
Didije Drogba
E kurac moj, sve mi je bilo logično, sem da je igrao za četiri londonska kluba lolol. Aj da probam, s obzirom da je jedini londonski klub koji je osvojio lš Čelzi, može biti samo Frenk Lampard
Јесте Бенајун. Браво мајсторе :Д
Све у дресу Ливерпула. Играо је још и за Вест Хем, Челси, Арсенал и КПР, а сад је у Макабију из Хаифе са Стојковићем.
Цепај даље.
Hamburg.