Где ти играш, јеботе??? Ја имам Гаскеа на 1.45. Дел Бонис ће бити дог сутра, нема још квота,а Чела, хаха... Овај турнир у Румунији је вазда био намештен, не играм га већ две године.
EDIT: 94. je to barbados uradio protiv granade, dali su sami sebi gol, namjerno. poslije produzetka otisli su u sledecu rundu, tako da u ovom slucaju, kad su namjerno dali sebi gol, odnijeli su loptu na centar i nastavili sa igrom.
Ја знам за неки случај на Мадагаскару. Једна екипа је после тајмаута (код њих је то дозвољено) почела да даје аутоголове. Противнички играчи су само сели на траву и посматрали, а на тој утакмици је било чини ми се око 130 голова.
pa jel jeste il nije jebeni Govu?
Где ти играш, јеботе??? Ја имам Гаскеа на 1.45. Дел Бонис ће бити дог сутра, нема још квота,а Чела, хаха... Овај турнир у Румунији је вазда био намештен, не играм га већ две године.
ma zajeb ovo,odoh spavati, aj uzivajte
YNWA
Kris je, hvala kurcu više.
bjahajye postavljaj pitanje
Taaakoooo jeeee!!! :DDD Elem...Koji kosarkas je uspeo da postigne 13 poena za 35 sekundi?
Ахахахахха, ФМ!
Данкане, што се женки тиче, Аманмурадова кец к'о теле!
Кићановић?
Trejsi mek grejdi
protiv san antonia
Lako pitanje bilo,da se nadje na netu :P Ajde fejs...
gledao sam sto puta taj klip bio je i na NBA 09 tako nesto :)
Koji je poznati fudbaler nadjen mrtav u hotelskoj sobi?
Dzordz Best?
jeste!
Koji sam majstor jebeni!!!! BRE! :) Kada golman ili igrac namerno zakucaju loptu u svoju mrezu,sta sledi?
kesanje od istu :)
50% од плате.
protivnik izvodi korner?
EDIT: 94. je to barbados uradio protiv granade, dali su sami sebi gol, namjerno. poslije produzetka otisli su u sledecu rundu, tako da u ovom slucaju, kad su namjerno dali sebi gol, odnijeli su loptu na centar i nastavili sa igrom.
Ја знам за неки случај на Мадагаскару. Једна екипа је после тајмаута (код њих је то дозвољено) почела да даје аутоголове. Противнички играчи су само сели на траву и посматрали, а на тој утакмици је било чини ми се око 130 голова.
Е и ја знам за ово што каже дуб, дали гол да би отишли у продужетке и прошли касније даље. Није их нико казнио.
Neka bude da je DUb pobednik...crveni golmanu/igracu koji je dao gol i korner za protivnika...